søndag august 12th, 2012 - 03:02

Oracle Database Partner of the Year

I hard konkuranse blant alle norske partnere har SYSCO blitt kåret til Oracle Database Partner of the Year 2012. Dette er en prestisjefylt pris som deles ut i forbindelse med det årlige OPN-day i Oslo.

SYSCO befester lederposisjonen som Oracle Partner innenfor database, og er kåret til “Partner of the year 2012″ av Oracle Norge.

Juryens begrunnelse: 
Har med rask vekst over flere år etablert seg som en ledende Oracle partner i Norge. Var først i Norden med spesialisering på Oracle Database 11g. Har også vært raskt ute med å bygge kompetanse på nye områder som f.eks ExaData.

Database Partner of the year 2012 is awarded to Sysco AS
Dermot O’Kelly, SVP Alliance & Channels EMEA Oracle, Frank Vikingstad adm.dir SYSCO, Tore Bjelland adm.dir Oracle Norge

“For oss er det veldig hyggelig å få denne anerkjennelsen av Oracle. Vi har hatt kontinuerlig fokus på å videreutvikle vår kompetanse på Oracles teknologi. Et bredt og godt samarbeid med Oracle sin organisasjon har gitt gode resultater og gjør oss i stand til å levere prosjekter og tjenester til stadig flere kunder” – sier Frank Vikingstad, SYSCO.

Om Oracle PartnerNetwork
Oracle PartnerNetwork (OPN) er Oracles partnerprogram, som gir partnerne verktøy for bedre å kunne utvikle, selge og implementere Oracle-løsninger. Sentralt i OPN er muligheten for partnere til å differensiere seg gjennom spesialiseringer. Spesialiseringer oppnås gjennom utvikling av kompetanse, forretningsresultater, ekspertise og dokumenterbar suksess.

Om SYSCO
Selskapet ble grunnlagt i 2004 og har hatt en sterk vekst, med nærmer 60 ansatte og klare ambisjoner om videre vekst. Selskapet er kåret til Gasellebedrift 3 år på rad, har en meget offensiv strategi og er kompetansehuset innenfor database og energi, olje & gass. SYSCO har som visjon å bli det mest attraktive nordiske IT-selskapet. Selskapet ble i mars 2012 kåret til årets bedrift i Nord-Rogaland og Sunnhordaland.