Systemutvikling

SYSCO utvikler IT systemer og programvare for dine behov

SYSCO bidrar med utvikling av komplette IT systemer. Våre ansatte hjelper deg med design, kommunikasjon, rammeverk, testing, integrasjon med ulike fagsystemer og databaseløsninger.

Midas Data:
I samarbeide med Midas Data har vi vært med å utvikle markedets nye saksbehandlingsverktøy for eiendomsforvaltere, tilrettelagt både for bolig- og næringsforvaltning. Basert på markedets nyeste teknologi har løsningen et moderne brukergrensesnitt. Systemet er enkelt å ta i bruk med intuitive symboler som gjør det lett å navigere.

Supermercados Peruanos:
Supermercados Peruanos er en av de største supermarked kjeder i Peru med over 7000 ansatte. Vi har utviklet store deler av deres intranett, som gjør at de nå kan dele og formidle informasjon gjennom alle avdelinger på en enkelt og overskuelig måte.

Adaptive AS:
Vi har utviklet fler ulike systmer for Adaptive AS – senest er det moderne “onVisit” besøkssystemet. På dette registrerer den besøkende seg på en selvregistreringsterminal. Resepsjonisten og øvrige medarbeidere kan også forhåndsregistrere besøkende slik at besøksbevis og eventuelle parkeringsbevis ligger klart når den besøkende ankommer.