Tjenester

SYSCO er et ledende IT-selskap som tilbyr en rekke tjenester og produkter. Vi bistår våre kunder med utvikling, rådgivning, prosjektledelse, drift & forvaltning og er spesialisert innen Oracle teknologi.

Beskrivelsen av våre tjenester inneholder nok en del tekniske uttrykk som bl.a. Cloud, Oracle, Java og .NET. De tekniske uttrykkene kan virke komplekse og vanskelige å forstå, men vi sitter med kunnskapen og ressursene som skal til for å kunne foreslå løsninger for deg som er gode og fornuftige, og til en riktig pris.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat med oss.

Filosofi

SYSCO kan fungere som en fast stategisk partner eller bistå med kapasitet i perioder når selskapet ditt opplever mangel på ressurser.

Vi hjelper deg til å levere raskere, være mer kostnadseffektiv og å redusere risikoen når du utvikler nye produkter eller løser andre forretningsbehov. SYSCO har lang erfaring og bred kompetanse på hva de skandinaviske, europeiske og globale kundene måtte ønske. Vi har etablert avdelinger både i Norge og Sør-Amerika for å kunne levere kostnadseffektive løsninger og prosjekter i henhold til dine behov.