Hopp til innholdet

Business controller

Business controller

Er du en drivende god business controller med en CFO ambisjon i magen? SYSCO snur komplekse IT utfordringer til digitale suksesshistorier. Nå trenger vi en sterk økonomileder, basert i Oslo, som kan styre og lede økonomien i flere av våre virksomhetsområder, både i Norge og utlandet.

Om oss

SYSCO er et tech-selskap som har spesialisert seg i energibransjen, men som også jobber med mange andre kunder i meningsfylte bransjer.  Vi har som mål å bli sagnomsuste i Norden, kjent for å snu komplekse IT utfordringer til digitale suksesshistorier for kundene våre. Mangfold er en viktig del av miljøet – vi er over 200 spesialister fra 20 land, med stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn.

Om deg

Du jobber allerede som business controller eller økonomisjef og har solid erfaring innenfor konsulent, service, prosjekt og/eller IT driftsvirksomheter. Du er strukturert, har sterke lederegenskaper, «tar rommet» når du må og både ønsker og evner å ta eierskap til ulike virksomhetsområder og prosjekter. Som resten av oss i SYSCO er du en energisk problemløser som alltid har et løsningsforslag for hver floke som skal løses, og du har en ambisjon om å bli SYSCOs neste CFO.

Om rollen

Som Business Controller i SYSCO vil du jobbe i et uformelt miljø drevet av teknologiske superkrefter, med lite byråkrati og høy grad av innflytelse. Du vil rapporterer til CFO, men jobbe side om side med selskapets CEO og resten av konsernledelsen. Du vil få ansvaret for økonomistyringen i en eller flere avdelinger, samt utvalgte prosjekter innen økonomi, kontrakter, compliance og kvalitet.

Spørsmål om stillingen?

Kontakt vår Konserndirektør HR, Kari Haaland Cheek

kari.haaland.cheek@sysco.no / tlf. 934 08 725

Klar for å søke?

Send din søknad til jobb@sysco.no 

Les mer

Som Business Controller i SYSCO vil du jobbe i et uformelt miljø drevet av teknologiske superkrefter, med lite byråkrati og høy grad av innflytelse.

Les mer
Tilbake til toppen