Hopp til innholdet

Applikasjonsforvalter

Applikasjonsforvalter

Er du god på struktur og liker å motivere andre i et fartsfylt og kompetent teknologisk miljø? Vi trenger flere problemløsere til våre IT-prosjekter. SYSCO snur kompliserte utfordringer til smarte løsninger. Nå trenger vi flinke applikasjonsforvaltere til våre kontorer på Stord, Bergen og Haugesund.  

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia og er kjent for å snu komplekse IT utfordringer til digitale suksesshistorier for kundene våre. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 200 spesialister fra 20 land, stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn.

Om deg

Du jobber allerede som applikasjonsforvalter eller har erfaring med tilsvarende rolle, og kan vise til solide resultater – gjerne innen applikasjonsdrift og support. Du er god på struktur, kunnskapsdeling og trives i prosjektteam både som deltaker og som drivende kraft. Du er en lagspiller som evner å kommunisere tydelig og med empati, både mot kunder og kollegaer. Du har forståelse for kontrakter, har kommersiell teft og er kontinuerlig på jakt etter forbedringsmuligheter – som du identifiserer og gjennomfører. I tillegg skriver og snakker du flytende norsk og engelsk.

Om rollen

Som applikasjonsforvalter hos oss vil du jobbe i et uformelt miljø drevet av teknologiske superkrefter, med lite byråkrati og høy grad av innflytelse. Du får ansvar for å følge opp kunder på 1. og 2.linje support, via telefon, e-post og kundeportalen. Du skal arbeide proaktivt med forbedring av driftsrutiner, automatisering og optimalisering av kundens verdikjeder og applikasjoner. Drift, vedlikehold, feilsøking, dokumentasjon og overvåking vil være sentralt.  Deltagelse i ulike prosjekter og kundeleveranser inngår også i stillingen. Du rapporterer til lederen for Cloud & Operations og blir en del av dette dyktige teamet. Stillingen gir gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere.

Spørsmål om stillingen?

Kontakt vår Leder IT Operations – Børge Kvamme

borge.kvamme@sysco.no / tlf. 952 72 943

Klar for å søke?

Send din søknad til jobb@sysco.no 

Se stillingsannonsen på Finn.no her

Les mer

Er du god på struktur og liker å motivere andre i et fartsfylt og kompetent teknologisk miljø? Vi trenger flere problemløsere til våre IT-prosjekter.

Les mer
Tilbake til toppen