SYSCO_Level-1_Hydro_Med

SYSCO snur komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier

DevOps i SYSCO

Vi trenger flere problemløsere til jobber med mening

Hva vi gjør

Vi leverer smarte applikasjoner til energibransjen, spesialiserte konsulenter og sikker drift og overvåkning av IT-infrastruktur og databaser.

Tjenester

Vi er problemløsere

Med teknologiske superkrefter og dyp bransjekunnskap hjelper vi deg med å snu kompliserte utfordringer til digitale suksesshistorier.

Hvorfor oss

Jobb hos oss

Vi er over 250 spesialister fra 20 land, fordelt på 8 kontorer i Skandinavia. Sammen skaper vi digitale suksesshistorier i meningsfulle bransjer.

Karriere

Vi skaper digitale suksesshistorier

Dagfinn Ringås SYSCO

SYSCO nådde hårete vekstmål

I SYSCO klarte vi å fortsette den fantastiske veksten vi har hatt de siste årene. På tross av Covid-året 2020 hadde vi 30% topplinjevekst og nådde en omsetning på en halv milliard kroner. Vi ansatte 47 stykker og ingen ble permittert.

SYSCO Kulturbygging Covid-19

Slik skaper SYSCO samhold og kultur når det meste skjer digitalt

SYSCO vil bygge en ustoppelig bedriftskultur, men hvordan gjøres dette da det meste må skje digitalt. Les hvordan SYSCO utnytter digitale flater og bygger kultur under covid-sikre rammer.

Statnett Kafka SYSCO

SYSCO og Kafka sikrer god dataflyt hos Statnett

Statnett sørger for at strømmen flyter problemfritt fra kraftprodusenter til forbrukere. Skal strømforsyningen fungere optimalt, må data flyte uhindret mellom systemer, avdelinger, kraftselskaper og myndigheter. Det sørger teknologien Kafka for, kombinert med kompetanse fra SYSCO. (Foto: Statnett)

SYSCO ansatte
“Vi var på jakt etter en proaktiv partner, og det fant vi! SYSCO er med å sikre at vi i Hafslund har en Oracle plattform som er riktig lisensiert og samtidig teknisk optimalisert for fremtiden”
Per Braadland, Program Leader i Hafslund Nett

Arrangementer

Kafka Summit Europe 2021

Flere av SYSCOs kunder benytter Kafka – derfor syns vi det er kult å annonsere at vår dyktige arkitekt og Competency Lead i SYSCO, Dalibor Blazevic, er invitert…

Les mer