Hopp til innholdet

Årets vekst- og nyskaperpris

Årets vekst- og nyskaperpris

SYSCO ble vinner av vekst- og nyskaperprisen 2015 !

Juryen har vurdert kriteriene innenfor innovasjon, kompetanse, forretningside, lønnsomhet, marked og og verdiskapning.

I juryen satt Åse Tveit Samdal, Per Velde, Svein Sund og Alf Inge Flokketvedt.

De nominerte var:

Rico Gruppen AS
Sysco AS
Åkrehamn Trålbøteri AS

Juryens begrunnelse:
Årets vinner oppfyller etter juryens mening alle de seks kriteriene for å bli kåret til årets vekst og nyskaper bedrift på Karmøy i 2015.

Innovasjon – Bedriften er skapt av lokale grundere har utviklet produkter med stort potensiale nasjonalt/internasjonalt. Stadig innovasjon og produktutvikling.
Kompetanse – Er en typisk kunnskapsbedrift. Ledende innenfor sitt segment i Norge. Kanskje en av de mest kreative arbeidsplassene på Haugalandet
Forretningsidé – Utviklet en forretningsidê og nye produkter med stort potensiale også internasjonalt. Omsetning i 2015 vil havne mellom kr. 100 og 150 millioner kroner.
Lønnsomhet – Bedriften har god lønnsomhet med et resultat de siste årene på rundt 6 mill. og en solid egenkapital på rundt 40 millioner.
Marked – Ledende aktør innenfor norske kraftselskaper og har utviklet spennende ny teknologi for flere segment innenfor skole/omsorg i offentlig og privat sektor. Vekstpotensialet er stort.
Verdiskapning – Med rundt 100 ansatte bidrar bedriften betydelig til lokal verdiskapning. 5 norske avdelingskontorer og er i tillegg etablert i Peru. Står foran etablering i flere nordiske land.

Vi takker for prisen!

Tilbake til toppen