Hopp til innholdet

Dagfinn Ringås er en av tre finalister for mangfolds-pris

Dagfinn Ringås er en av tre finalister for mangfolds-pris

Tirsdag 19. mai ble det offentliggjort at SYSCOs konsernsjef Dagfinn Ringås er en av tre finalekandidater til å vinne likestillingsprisen ODA Awards Man.

SYSCO-sjefen ble nominert for sitt brennende engasjement for et mer mangfoldig miljø innen Tech. Ringås kan skilte med gode resultater for arbeidet han har gjort for mangfold i alle selskapene han har jobbet i. Det er kun to menn som har vunnet prisen tidligere, og første prisvinner var Rune Bjerke.

Etter at Dagfinn kom inn i SYSCO i 2019 har selskapet satt seg hårete mål rundt mangfold, definert tydelige strategiske KPIer og opplevd et signifikant taktskifte. Antall nyansatte kvinner ble doblet i 2019 vs. 2018, og han har tatt to nye kvinner inn i konsernledelsen. I tillegg har SYSCO ansatte fra over 20 forskjellige nasjonaliteter.

Prisen blir delt ut av ODA Nettverk, som jobber for å øke mangfoldet i teknologibransjen. Selve utdelingen skjer på deres Inspirasjonsdag den 28. mai, som i år er digital og åpen for alle.

Utdanning av, og utvidelsen av forståelsen til, menn rundt mangfold er noe Dagfinn Ringås er spesielt opptatt av. Dette er også noe han skal snakke om som del av ODA-Rådet, som er en debatt som avholdes på Inspirasjonsdagen. Der får du høre Dagfinn snakke om linken mellom årets tema for konferansen, som er Human Algorithms, og Unconscious Bias.

«Jeg er ydmyk og veldig glad for å bli nominert til ODA Award Man. Dette er en viktig pris, og jeg håper synligheten rundt prisen kan inspirere flere menn til både å sette mangfold på agendaen og reflektere over sin egen bias»

Dagfinn Ringås

SYSCO søker etter kvinner og unge

I SYSCO mener vi at ulike hoder tenker bedre sammen enn like – og at bedrifter som har et rikt mangfold av medarbeidere lykkes bedre enn de som ikke har det – vi ønsker å gjenspeile samfunnet og kundene vi leverer våre tjenester til. Vi har allerede fokus på mangfold, og ønsker et variert spekter av medarbeidere, både i form av unge, erfarne, ansatte med forskjellige nasjonaliteter, bakgrunn og kjønn.

Noe av det mest utfordrende i dette arbeidet i vår bransje kan fort bli å finne kvinnene og de unge talentene. Ikke fordi de ikke finnes, men fordi du må lete litt hardere.

«Hvis synligheten rundt denne nominasjonen til ODA Awards Man fører til at flere teknologikvinner får lyst å jobbe hos oss i SYSCO, og være med å bygge et sagnomsust selskap, hadde det vært en ekstra bonus. Vi er avhengig av å ha et bredt mangfold for å lykkes»

Dagfinn Ringås

SYSCO er Platinum-partner

I 2019 inngikk SYSCO Platinum-partnerskap med ODA Nettverk.

«Vi er glade for partnerskapet med ODA, ikke bare for å framstå som en attraktiv og god arbeidsplass for kvinner, men enda viktigere – for å forplikte oss til å adressere viktige samfunnsspørsmål og bidra til å få flere kvinnelige talenter inn i vår fantastisk spennende bransje»

Dagfinn Ringås

Se hva Budstikka skriver om saken: Dagfinn kan bli kåret til beste mann på likestilling >

Les mer om Inspirasjonsdagen og meld deg på her >

Se alle nominerte til ODA Awards 2020 her >

Les om karriere i SYSCO og se våre ledige stillinger her >

Les mer

Vil du jobbe i et selskap som er rå på teknologi? Vi ser etter flere problemløsere som vil være med å bygge et sagnomsust tech-selskap i Skandinavia.

Les mer

Vi har som mål i SYSCO å bygge et sagnomsust selskap som våre ansatte digger å jobbe for, og som kundene våre elsker å jobbe med.

Les mer

Er du ung og nyutdannet? Leter du etter et sted å starte din karriere? Da kan kanskje SYSCO være et sted for deg!

Les mer
Tilbake til toppen