Hopp til innholdet

Dagfinn Ringås finalist til å vinne likestillingspris for andre år på rad

Dagfinn Ringås finalist til å vinne likestillingspris for andre år på rad

26. april ble det offentliggjort at SYSCOs konsernsjef Dagfinn Ringås er en av tre finalekandidater til å vinne likestillingsprisen ODA Awards Man.

SYSCO-sjefen er med dette nominert til å vinne prisen for andre år på rad. Han er nominert for sitt brennende engasjement for et mer mangfoldig miljø. Ringås kan skilte med gode resultater for arbeidet han har gjort for mangfold i alle selskapene han har jobbet i.

Etter at Dagfinn kom inn i SYSCO i 2019 har selskapet satt seg konkrete mål rundt mangfold, definert tydelige strategiske KPIer og fått til endring. Vi har i dag blant annet 43% kvinner i ledergruppen og 60% av nyrekrutteringer så langt i 2021 er kvinner, noe som er over en dobling sammenlignet med 2020. Vi har også ansatte fra over 20 forskjellige nasjonaliteter, med god variasjon i alder, kjønn, bakgrunn.

«Wow, dette var stas! Det er utrolig hyggelig å motta en sånn annerkjennelse, først og fremst fordi det betyr at mange av de sterke kvinnene vi har i SYSCO nå virkelig begynner å gjøre seg bemerket i bransjen vår. Samtidig er det veldig hyggelig å bli nominert til pris på et området jeg har brent for i mange år. Det er dessverre ikke alltid like enkelt å sloss for mangfold. Man må både lene seg inn, sette det øverst på agendaen og ikke minst stå i det over tid for å få resultater. Da betyr det mye å få en anerkjennelse som dette. Jeg håper synligheten rundt prisen kan inspirere flere menn til både å sette mangfold på agendaen og reflektere over sin egen bias»

Dagfinn Ringås

Les saken: Dagfinn Ringås har signert CEO Commitment >

Les saken: Uten mangfold blir man en utdatert mastodont >

Prisen blir delt ut av ODA Nettverk, som jobber for å øke mangfoldet i teknologibransjen. Se hva ODA Nettverk skriver om finalistene på sine hjemmesider >

Selve utdelingen skjer på ODAs Inspirasjonsdag den 7. mai. En helt gratis og digital konferanse som er åpen for alle. Årets tema for konferansen er Digital Divide. Les mer og meld deg på Inspirasjonsdagen her >

Lurer du på hva Digital Divide egentlig er, og/eller hvordan du kan gjøre en forskjell? Se denne filmen med vår Vice President HR, Emilia Pliszka:

Se alle finalistene til ODA Awards 2021 (Organization, Woman, Man) her >

Les om karriere i SYSCO og se våre ledige stillinger her >

Les saken fra 2020: Dagfinn Ringås er en av tre finalister for mangfolds-pris >

Tilbake til toppen