Hopp til innholdet

Første 90 dager unnagjort i SYSCO

Første 90 dager unnagjort i SYSCO

I fjor «alignet stjernene» i min karriere da jeg fikk en unik mulighet til å slå sammen «oppveksten» og bakgrunnen min fra IT bransjen med alt jeg har lært om energi som leder av Schneider Electric i Norge. Jeg fikk muligheten til å begynne i SYSCO og lede et selskap fult av råtasser på teknologi og spesialister på energi.

De første 90 dagene mine har handlet om å bli kjent med kollegaer, kunder og partnere, sette retning for selskapet framover og spisse strategien. Det handler om å videreføre den fantastiske suksessen og veksten SYSCO har hatt, gjøre det tydeligere hva vi skal være for hvem og hvordan vi skal utvikle selskapet videre i både Norge og Norden.

Misjonen til SYSCO er den samme som tidligere: Å være en pådriver for digitalisering i Norden, og det beste IT selskapet for Energibransjen.

Samtidig har vi satt oss noen hårete mål for de neste årene, og som de fleste selskaper ønsker vi å levere sterke finansielle resultater og skape verdier både for våre eiere og ansatte. Men, målsettingene til SYSCO handler om mye mer enn det. Vi ønsker rett og slett å skape et sagnomsust selskap der knalldyktige folk både ønsker og elsker å jobbe, vi har et mål om å jobbe med meningsfylte prosjekter som gjør en forskjell i samfunnet vårt  og vi skal gjøre alt vi kan for å få lyriske kunder som anbefaler oss videre, spesielt i energisektoren som er SYSCO’s hjemmebane.

For å nå denne ambisjonen har vi spisset strategien, både for å ha et tydelig kompass og for å bli en enda bedre samarbeidspartner for kundene våre. Vi skal investere ytterligere i produkter og tjenester for energibransjen, vi skal bygge enda bredere kompetanse slik at vi blir en god brobygger mellom ulike teknologier i en stadig mer kompleks IT verden,  samtidig som vi fremdeles skal være Nordens sterkeste Oracle kompetansemiljø, noe vi rendyrker i satsingen vår både i Danmark og Sverige.

Bak alt dette står nesten 200 engasjerte, kompetente og spesialiserte mennesker i SYSCO. Selskapet vårt er ikke noe annet enn folkene som jobber her og kulturen vi skaper. Derfor er den aller viktigste prioriteten i strategien vår å utvikle og ta vare på folkene i organisasjonen og bygge en ustoppelig kultur.

For å stjele et godt oppbrukt sitat fra Sir Richard Branson: «Take good care of your people, then they will take good care of your customers.”

De første 90 dagene i SYSCO har vært helt fantastiske, og jeg gleder meg veldig til å være med å bygge selskapet videre, og sørge for at dere som er kundene våre får hjelp til å nå de målene og ambisjonene dere har satt dere gjennom smart digitalisering, utført av råtasser på teknologi og spesialister på energi.

Vennlig hilsen

Dagfinn Ringås
CEO SYSCO 

Tilbake til toppen