Hopp til innholdet

Is diversity going to be a Game-Changer?

Is diversity going to be a Game-Changer?

Vår CEO Dagfinn Ringås har gjestet Oslo Business Forum sin podcast Game-Changing Leadership sammen med Johan H. Andresen, eier og styreleder i Ferd. I denne episoden snakker de om hva som sikrer at noen selskaper er bedre rustet for dagens marked og stiller spørsmålet: «Is diversity going to be a Game-Changer?».

Bli med inn til deres verden, og forstå hvilke perspektiv de leder fra – og hvor dette engasjementet kommer fra. Er det slik at Diversity & Inclusion fremdeles er noe man liker å smykke seg med, men som strengt tatt ikke stikker dypere enn et par bokser å sjekke av på KPI listen? Hva er det som ligger til grunn for at nettopp Dagfinn Ringås og Johan H. Andresen er opptatt av temaet – og hvilke konkrete resultat gir det?

Hva har temaet å si for innovasjon og kultur? Hva kjennetegner ledere som lykkes? Hvilke egenskaper trenger du for å sette deg selv og teamet ditt opp for suksess?

Hør episoden for å få konkrete råd og  eksempel på erfaringer som gjør deg nysgjerrig og potensielt skaper en form for «urgency» til å utforske mulighetsrommet nettopp rundt mangfold. Du får innsikt i kulturer og organisasjoner som lykkes, ikke minst setter den fingeren på hva lederskap har å si i denne sammenhengen. 

Hør episoden på Spotify her >

Om podcasten Game-Changing Leadership

Game-Changing Leadership er en podcast av Oslo Business Forum i samarbeid med Huawei. Sammen med noen av de mest fremtredende profilene i næringslivet i dag, avdekker hostene Mailen Greve og Siri Børsum hva det vil si å være en «game-changer», hvordan de tenker, og hva vi kan lære av dem.

Gå til hjemmesiden for podcastserien her >

Les også:

Bli med på gratis webinar om hvordan vi jobber med kultur i SYSCO (8.12.2020) >

Dagfinn nominert for mangfoldspris >

Uten mangfold blir man en utdatert mastodant >

Les om karriere i SYSCO og se våre ledige stillinger her >

Tilbake til toppen