Hopp til innholdet

Ny hovedaksjonær i SYSCO AS

Ny hovedaksjonær i SYSCO AS

Administrasjonen og styret i SYSCO har gjennom en tid jobbet med å få på plass en finansiering som muliggjør oppkjøp i tillegg til organisk vekst slik at selskapet kan nå sitt strategiske mål om 500 mNOK i omsetning i 2020.

Prosessen har vært bred og ulike alternativer har blitt vurdert. Interessen har vært stor og alternativene har vært derfor blitt mange. Det alternativet som til slutt ble valgt er å få inn en ny finansiell partner og hovedeier i selskapet.

Credo Partners

Den nye hovedeieren i SYSCO er Credo Partners, en ledende aktør i Norge for verdiutvikling av små og mellomstore selskaper. Credo Partners har igjen Ferd med på laget som sin største investor.

«Dette er en gruppe erfarne konsulenter og rådgivere som vi virkelig tror vil styrke vår gjennomføringsevne i forhold til å nå de målene vi har satt oss», sier Frank Vikingstad – adm. direktør i SYSCO.

Stor interesse for selskapet

SYSCO valgte å benytte ekstern rådgiver i forbindelse med kartlegging av potensielle samarbeidspartnere. Det ble raskt klart at det var stor interesse blant både norske og nordiske finansielle aktører. En klar strategisk plan for videre utvikling av selskapet og ikke minst en kontinuerlig historisk lønnsom vekst har vært avgjørende i denne sammenheng.

«Våre strategiske forretningsområder, Kraftbransjen og Oracle teknologi, har skapt nysgjerrighet og gode diskusjoner underveis» – sier Frank Vikingstad, adm. direktør SYSCO.

Ansatte blir med videre

Alle aksjonærer fikk muligheten til å være med på eiersiden videre, samtlige aksjonærer blant de ansatte har takket ja til dette. «Dette vitner om ansatte med stor tro på fremtiden og fortsatt vekst for selskapet» sier Gudmund Killi, daglig leder i Credo Partners og ny styreleder i SYSCO. Han er svært tilfreds med at SYSCO valgte å inngå samarbeid med Credo Partners.

Selskapet vil få nytt styre, gjeldende fra 1. juli. Ingrid Lofthus vil fortsette som ansatt-representant.

Andre medier skriver:

http://www.h-avis.no/nyheter/naringsliv/haugesund/sysco-far-ny-hovedeier/s/5-62-284055

http://www.digi.no/artikler/it-kometen-fra-karmoy-solgt-ikke-til-hoyeste-budgiver/349237

For mer informasjon:

Frank Vikingstad
Adm. Direktør
SYSCO AS
Epost: frank@sysco.no
Tlf: 416 56 161

Gudmund Killi
Managing Partner
Credo Partners
Epost: killi@credopartners.no
Tlf: 924 53 30

Tilbake til toppen