Hopp til innholdet

Partner of the year – igjen

Partner of the year – igjen

Det ble nok en gledesdag for Sysco under samlingen for norske Oracle Partnere i Oslo i går.

For 5. år på rad, fikk Sysco tildelt prisen som Årets Partner. En pris Oracle gir til sine mest spesialiserte samarbeidspartnere. Dette ble gjort i anledning selskapets deltagelse på Oracle Partner dag i Oslo, hvor det amerikanske selskapet samler sine ansatte og partnere til en faglig oppdatering og gjennomgang av nye produkter.

Oracles partneransvarlige i Norge, Harald Løvvik, fremhevet verdien av prisen for «Engineered Systems» under årets utdeling, og trakk frem Syscos kompetanse og innovasjon som viktige egenskaper for tildelingen.

I juryens begrunnelse stod det videre at “Sysco er en dedikert Oracle-partner, som igjen viser gaselle-tendenser ved å selge flest Exa-systemer i Norge.”.
-Jeg synes dette er en flott anerkjennelse av vår vekst i Norge, forteller CEO Frank Vikingstad. Han ser dette som et direkte resultat av den satsing på kompetanse og spesialisering som SYSCO har hatt så langt, og er stolt av det innovative miljøet som selskapet nå har bygd opp i Norge. -Vi kommer til å se mange spennende resultater av dette i tiden fremover, avslutter han.

Oracle Corporation er et amerikansk, børsnotert selskap som utvikler IT-verktøy for databaselagring, selskapsplanlegging (ERP) og systemer for kunderelasjonshåndtering (CRM). Selskapet omsatte i 2015 for ca 340 milliarder NOK.

Tilbake til toppen