Hopp til innholdet

God stemning i Sverige

God stemning i Sverige

Etter at SYSCO etablerte sin virksomhet i Sverige i fjor, har det vært en jevn økning med nye kunder og kundeoppdrag. De ansatte i Sverige kan melde om en spennende utvikling for selskapets svenske satsing.

Så langt betjener den svenske avdelingen mellom 10-12 kunder.

Som Nordens ledende Oracle miljø, kan SYSCO levere hele spekteret av løsninger rundt Oracles teknologi. Dette varierer fra rene tekniske løsninger, til  skybaserte tjenester. -Hos Agnitum, har vi blant annet levert en avansert PCA systemløsning.

I tiden fremover, ser vi et økende behov for SYSCOs unike Oracle kompetanse, og at det derfor vil satses mer på konsulent-tjenester i det svenske markedet.

-Spesielt ser vi at overganger til skybaserte løsninger, stiller store krav til bedriftenes valg av riktige IT-løsninger, og her kan vi tilby hele spekteret av både tjenester og rådgivning som behøves.

Et annet område som vi mener vil kreve mye oppfølging i 2018, er implementeringen av det europeiske personvern regelverket GDPR.  -Vårt inntrykk er at alle snakker om dette, men at det er få som egentlig vet helt hva de må gjøre for å innfri kravene til bedriftens IT-systemer, og minner om at fristen er allerede i mai 2018.

-Heldigvis har SYSCO den nødvendige kompetanse til å sikre at alle selskapets kunder innfrir kravene innen fristen.

Tilbake til toppen