Hopp til innholdet

SYSCO er ODA Platinum partner

SYSCO er ODA Platinum partner

SYSCO er Platinum partner med ODA – Nordens ledende nettverk for kvinner i tech.

ODA Nettverk kommer tydelig gjennom som en organisasjon med genuin interesse og engasjement for mangfold og for å få flere dyktige kvinner til Tech-bransjen, og vi deler ODA’s visjon og tanker 100%. Beslutningen om å bli Platinum-partner var derfor rimelig enkel å ta. Vi skal gjøre vårt ytterste for at både vi som arbeidsgiver – og ODA – når målsetningen om 40% kvinner i Tech innen 2025. Vi gleder oss til å jobbe sammen med ODA! Hittil i år har vi ansatt 12 nye kvinner, og dette er mer enn en dobling sammenlignet med samme tidspunkt i fjor.

Både større mangfold og flere kvinner i selskapet er viktig, sier Konsernsjef i SYSCO, Dagfinn Ringås:  «En av hovedmålsettingene våre i SYSCO er å bygge et sagnomsust IT selskap som våre ansatte digger å jobbe for og som kundene våre elsker å jobbe med. Det får vi aldri til uten mangfold, både i kjønn, alder, etnisitet og kompetanse. Vi gleder oss til å jobbe enda tettere med ODA Nettverk, ikke bare for å framstå som en attraktiv og god arbeidsplass for kvinner, men enda viktigere – for å forplikte oss til å adressere viktige samfunnsspørsmål og bidra til å få flere kvinnelige talenter inn i vår fantastisk spennende bransje».

Les mer

Vårt største og viktigste initiativ er et samarbeid vi har startet med Kripos for å forebygge overgrep mot barn og unge på nett.

Les mer

Vi har som mål i SYSCO å bygge et sagnomsust selskap som våre ansatte digger å jobbe for, og som kundene våre elsker å jobbe med.

Les mer

Miljø er en av våre hjertesaker. Vi ønsker å bruke digitalisering til å skape mer miljøvennlige løsninger både hos oss selv og hos kundene våre.

Les mer
Tilbake til toppen