Hopp til innholdet

SYSCO etablerer i Danmark og Sverige

SYSCO etablerer i Danmark og Sverige

Siden oppstart i 2004, har SYSCO bygd opp en solid virksomhet med kontorer både i Norge og Peru. Nå utvider selskapet også sin virksomhet til Danmark og etablerer kontor i København.
-Med etableringen i København og Stockholm, tar SYSCO full sats i forhold til å nå målsettingen om å bli en markedsledende Nordisk IT leverandør innen sine to hovedområder, forklarer adm. Dir. Frank Vikingstad. Vi er eksperter på Oracle sin teknologi, her leverer vi helt uavhengig av bransje. Dette kaller vi vår «Teknologi-Horisontal». I tillegg jobber vi med veldig mange Energi- og kraftselskap som kunder, hvor vi leverer tjenester og produkter i hele verdikjeden. Dette kaller vi vår «Industri-Vertikal».

SYSCO har gjennom hele bedriftens historie levert solide resultater med kontinuerlig vekst i det norske markedet. Etableringen i Danmark og Sverige kommer som en viktig del av bedriftens langsiktige strategiplan, hvor SYSCO ønsker å ta ut synergiene med å kunne levere på tvers av landegrensene i prosjekter og dermed utnytte spisskompetansen enda bedre.
I tillegg til nyetablering har også selskapet blitt tatt opp som ny partner i det globale ekspert-nettverket «Red expert alliance» (se egen pressemelding). Dette gir ytterligere tilgang på kapasitet og kompetanse innenfor teknologi-horisontalen og posisjonerer SYSCO til å kunne delta i de store Oracle-prosjektene i årene som kommer.
Oslo avdelingen har hatt rask vekst de siste 2 årene, Runar Vestrheim kommer fra en ledende stilling i Accenture og er nå ansatt som regiondirektør for SYSCO på Østlandet.

SYSCO er Norges største leverandør av Oracles spesialløsninger, kalt «Engineered Systems». Dette er systemer hvor maskinvare og programvare er utviklet sammen for å oppnå optimal ytelse, sikkerhet og stabilitet. Løsningene har fått svært god mottakelse i markedet, og særlig i energibransjen. -Vår målrettede fokus på å rekruttere flinke folk, gjør at vi i dag fremstår som det sterkeste kompetansesenter innenfor Oracle teknologi i Norge, forteller Frank Vikingstad. Det er denne kompetansen, samt vår sterke partnersamarbeid på energiområdet, som gir oss troen på å også lykkes i nye markeder. Derfor satser vi nå på Danmark og Sverige som nye vekstområder, avslutter Frank Vikingstad.

Det er Peder Kirkegaard Madsen som er ansatt som SYSCOs Country Manager i Danmark. Han er opprinnelig fra København, men har vært bosatt i Haugesund siden våren 2015. Kierkegaard Madsen begynte i SYSCO i april 2016, og har tidligere hatt flere lederstillinger både i Danmark og Norge. Med vår unike kompetanse, og gjennom samtaler med partnere i Danmark ser vi positive muligheter for å levere gode prosjekter og løsninger i det Danske markedet, og vi tror også på vår målsetting om å være aktive i markedet på meget kort sikt, forklarer Peder Kirkegaard Madsen, her sammen med Oracles Sales Director for Core Technology, Ingrid Mjøen (bildet under).

I Sverige har vi ansatt Martin Aarestad som «Oracle Salgsdirektør Sverige» fra 1. juni. Han skal ha ansvar for å implementere SYSCO sine strategier og mål, samt inneha salgs- og budsjettansvar for
SYSCO sin Oracle satsing i Sverige. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør Oracle lisensiering Norden i Altran og har hatt tilsvarende roller både i Crayon og Oracle de siste årene.

Tilbake til toppen