Hopp til innholdet

SYSCO Innovation Lab – der gode ideer blir til gode historier

SYSCO Innovation Lab – der gode ideer blir til gode historier

SYSCO Innovation Lab er en dedikert forretningsutviklingsenhet der både kunder, ansatte og andre med idéer kan henvende seg. Her skal det raskt skapes verdier for brukere og kunder gjennom eksperimentell og agil metodikk for produktutvikling. Det handler kort sagt om å få nye løsninger og teknologier i bruk i den virkelige verden enda raskere, og med mindre risiko enn før.

I oppstartsåret 2017 har vi satt av fem millioner kroner til innovasjon og utvikling i Innovation Lab. Dette tilsvarer to prosent av SYSCO’s omsetning.
Siden etableringen av selskapet har SYSCO jobbet med innovasjon og nye løsninger for ulike virksomheter. Gjennom flere år har det blitt utviklet en egen arbeidsprosess for å få frem gode idéer og konsepter fra ansatte og kunder.
– Våre ansatte vil få muligheten til å teste ut idéer og løsninger som forhåpentligvis vil ende som produkter hos våre kunder, forteller Peder Madsen, som er Markedsdirektør i SYSCO.
Innovation Lab kan bidra til at det kan bli lavere risiko i ulike prosjekter. SYSCO har kunder og samarbeidspartnere som vil ta i bruk ulike tekniske løsninger og som ønsker å ta i bruk det beste som finnes. Dette gjøres enten for å bli mer effektive eller for å øke inntjening.

Det er en målsetting for SYSCO at Innovation Lab skal introdusere en til to nye skalerbare og nyskapende løsninger i markedet hvert eneste år. Innovation Lab skal bygges opp med et eget team som skal jobbe med nye prosjekter og følger eScape-programmet.

Nå starter jakten på den riktige personen til å lede SYSCO Innovation Lab.

– God forretningsteft, en forretningsutvikler og en person med god teknologisk kompetanse er profilen som SYSCO leter etter til å lede Innvation Lab fra Haugesund eller Oslo. Vi håper hun eller han allerede leter etter oss, sier administrerende direktør Frank Vikingstad.

Tilbake til toppen