Hopp til innholdet

SYSCO kjøper Senitel Consulting AS

SYSCO kjøper Senitel Consulting AS

SYSCO kjøper Senitel Consulting AS – Styrking av både konsulentvirksomheten og utvikling av nye produkter og tjenester

SYSCO gjennomførte forrige uke oppkjøpet av samtlige aksjer i Senitel Consulting AS.

– Senitels kjerneforretning passer svært godt med SYSCOs konsulentvirksomhet, og de kommer med en sterk prosjektportefølje med et stort behov for tilgang til flere ressurser, noe SYSCO kan tilby. Begge selskapene har en sterk Oracle bakgrunn, samtidig som begge de siste årene har opparbeidet seg tung kompetanse innenfor både Microsoft og Open Source», sier Dagfinn Ringås, Konsernsjef i SYSCO.

– Senitel har de siste årene hatt sterk vekst i sin prosjektportefølje, men ikke tilsvarende vekst i konsulentkapasitet. Vi har derfor vært på jakt etter en større partner med en lignende strategisk profil, som kan sikre våre kunder de utviklingsressursene de etterspør, sier Administrerende direktør i Senitel, André Holtan.

I tillegg har Senitel ekspertise innen produkt og tjenesteutvikling for bank og forsikringskunder. Dette vil SYSCO kunne overføre til kundene innenfor Energi, både gjennom utvikling av nye produkter og tjenester, samt overføring av god praksis fra andre bransjer med mange tilsvarende digitaliseringsutfordringer.

 

Kontaktpersoner for ytterligere spørsmål:
Dagfinn Ringås, Konsernsjef SYSCO, dagfinn.ringas@sysco.no,  tlf. +47 97 143 146

André Holtan, Administrerende direktør, Senitel, andre.holtan@senitel.no, tlf. +47 930 48 903

Tilbake til toppen