Hopp til innholdet

SYSCO kjøper Microsoft-eksperter

SYSCO kjøper Microsoft-eksperter

SYSCO kjøper 100% av aksjene i det svenske managed services selskapet SQL Service AB og utvider med det sin portefølje i det Nordiske markedet ytterligere.

SQL Service ble etablert i 2009 og er en Microsoft-ekspert som tilbyr kunder i både privat og offentlig sektor spesialisert databaseovervåking av SQL Server, samt tjenester på Business Intelligence (Power BI) og Azure. Selskapet har 22 ansatte og er basert i Stockholm.

Med økt digitalisering og eksplosjon av data ser vi at markedet vokser kraftig innenfor flere forskjellige databaseplattformer. Ved å bli en del av SYSCO ser vi en stor mulighet til å kombinere vår spisskompetanse på Microsoft-plattformen med SYSCOs bredde på andre plattformer for å bli en komplett leverandør av spesialiserte databasetjenester i hele Norden, sier administrerende direktør i SQL Service Nordic AB, Håkan Winther

SYSCO fortsetter derfor sitt oppkjøpsmoment med en ytterligere styrking av den internasjonale virksomheten.

Gjennom oppkjøpet av SQL Service styrker vi både vår tjenesteportefølje rundt overvåking, integrasjon og utvikling av kritiske databaser, samt bredden i vår spisskompetanse på Microsoft generelt og Business Intelligence spesielt. Eksplosjonen av datamengder de siste årene gjør at vi opplever stor etterspørsel og kraftig vekst rundt dette området, sier konsernsjef i SYSCO, Dagfinn Ringås.

Med SQL Service på laget kan vi nå tilby kunder i hele Norden et komplett «data-tilbud» både med sikker 24/7 drift, av de forretningskritiske dataene og spisskompetanse rundt hvordan du faktisk gjør om disse dataene til innsikt.

Dagfinn Ringås

SYSCO har de siste 3 årene gjort følgende oppkjøp:
• 2018 – Basecare A/S, Danmark
• 2019 – Upbase AB, Sverige
• 2019 – Upsys AB, Sverige
• 2019 – Senitel Consulting AS, Norge
• 2020 – Avanzus AS, Norge

Les hva Finansavisen skriver om saken >

Les hva Computerworld skriver om saken >

Tilbake til toppen