Hopp til innholdet

Oracle Partner of the year for 7. året på rad

Oracle Partner of the year for 7. året på rad

Torsdag 30. november 2017 mottok SYSCO AS utmerkelsen “Oracle Partner Of The Year” for 7. året på rad, denne gang for «Oracle Systems». Tildelingen skjedde under arrangementet Oracle Partner-dag i Oslo, hvor det amerikanske selskapet i tradisjonen tro samler egne ansatte og partnere til faglig kompetanseheving og presentasjon av nye produkter og tjenester.

«Dette er en prestisjetung pris, og en flott annerkjennelse for SYSCO sin årelange Oracle satsning», forteller Salgsdirektør Oracle Ole-Petter Berg i SYSCO.

Sterk ekspansjon ut i Norden

I begrunnelsen for tildelingen av utmerkelsen, sier juryen i Oracle følgende:

«Selskapet ekspanderer nå Nordisk, og var også først i Norden med å spesialisere seg på sertifisering av «Oracle Cloud Infrastructure».

Med dette befester SYSCO sin stilling som en av de ledende partnerne på Oracle programvare og systemer».

I 2016 fikk SYSCO samme pris for Oracle Mellomvare mens selskapet i 2015 og 2014 fikk samme pris for henholdsvis Oracle Database og Oracle Engineered Systems.

Salgsdirektør Oracle Ole-Petter Berg ser dette som et direkte resultat av den satsing på kompetanse og spesialisering som SYSCO har hatt så langt, og er stolt av det innovative miljøet som selskapet nå har bygd opp i Norge og Norden, hvor man er helt i topp blant de beste og mest pålitelige leverandører av Oracle løsninger.

SYSCO har i 2017 vokst kraftig til ca. 150 medarbeidere ved selskapets kontorer i Norge, Sverige, og Danmark. SYSCO er totalleverandør av programvare, databehandling og datalagring, med et målrettet fokus mot norske energiselskaper, som i disse år opplever stigende behov for stabile og kraftige dataløsninger i virksomheten sin. Det er ventelig at SYSCO ekspanderer ytterligere fremover gjennom rekruttering av flere medarbeidere og oppkjøp av andre selskaper med ønsket kompetanse.

SYSCO’s hovedkontor ligger i Haugesund.

Tilbake til toppen