Hopp til innholdet

SYSCO styrker toppledelsen

SYSCO styrker toppledelsen

Vi vokser kraftig med en omsetningsvekst på 36% i 2019. Både organisk og gjennom oppkjøp i Norge, Sverige og Danmark har vi vokst med 150 ansatte i løpet av 2019/2020.

Vi har stort fokus på å bygge en ustoppelig kultur gjennom mangfold med ansatte fra over 20 forskjellige nasjonaliteter, og det jobbes systematisk med å øke kvinneandelen. Nå styrker vi toppledelsen med Emilia Pliszka som HR-direktør i konsernet.

«I SYSCO jobber vi med å bygge det vi kaller en ustoppelig kultur. Den mest kritiske suksessfaktoren vår er derfor å rekruttere og utvikle mennesker. Når vi vokser så kraftig er vi også nødt til å styrke systemer, strukturer, båndbredde og kapasitet innen HR. Emilia vil bli en veldig viktig brikke i dette arbeidet, og hennes erfaringer, perspektiver, ideer og ikke minst brain power vil bli svært verdifull for oss».

Dagfinn Ringås, CEO i SYSCO

Emilia Plitszka kommer fra Orkla, der hun for tiden har en rolle som HR Business Partner. Tidligere har hun hatt roller som Head og HR i GSK og HR Business Partner og del av ledergruppen Consulting & MS i TietoEVRY.

«Jeg gleder meg veldig til å bli en del av et så kompetent og offensivt team. Ambisjonen om å bygge en ustoppelig kultur og alle de flotte menneskene jeg møtte i ansettelsesprosessen var det som inspirerte meg til å gripe denne muligheten. Nå er jeg supermotivert for å bidra til å fortsette veksten i SYSCO gjennom å videreutvikle både strategien og menneskene i organisasjonen».

Emilia Pliszka, påtroppende HR direktør i SYSCO

Pliszka fullfører engasjementet med Orkla til høsten og starter i SYSCO 1. februar 2021.

Les hva Digi.no skriver om saken her >

Tilbake til toppen