Hopp til innholdet

Tech-pris til SYSCO-kvinne!

Tech-pris til SYSCO-kvinne!

I dag, på selveste kvinnedagen, ble Norges 50 fremste kvinner i Tech kåret​, og vi er stolte over at vår dyktige kollega Julia Dudka er en av disse fremdragende kvinnene. Prisen ble delt ut av ODA Nettverk og Abelia via en digital markering og hyllest.

Det er ODA-Nettverk, Nordens ledende nettverk for kvinner i Tech, og Abelia, NHO-foreningen for kunnskaps- og teknologibedrifter, som står bak kåringen. Formålet er å øke andelen kvinner som jobber med teknologi og ledelse i næringslivet.

Julia Dudka er en utvikler, arkitekt og konsulent som har bred kunnskap innen relasjonsdatabaser og programmeringsmetodikk, som objektorientert analyse, design og utvikling. De siste årene har hun jobbet bredt med ulike teknologier både i on-prem og i skyen, som datavarehusarkitekt.

«Jeg elsker å sette meg inn i nye domener, programmeringsspråk og teknologier. For meg er det ikke så viktig hvilke teknologier eller språk man bruker. Det viktigste er å vurdere forskjellen mellom teknologiene og språkene, kjenne styrkene og svakhetene, for å virkelig forstå hva som passer best for å løse kundens problem.»

Julia Dudka


Julia har jobbet innen Tech i hele sin karriere og har en mastergrad i anvendt matematikk fra det største tekniske universitet i Ukraina. Hun syns det er spesielt givende å jobbe med avansert dataanalyse, Machine Learning og andre matematiske modelleringsteknikker.

«Å hele tiden utvikle meg selv er svært viktig for meg. Skyen gir fantastiske muligheter og Data Science er framtiden. Jobben min er ikke bare en jobb, det er en stor del av hverdagslivet mitt og for meg den beste hobbyen. Jeg gleder meg til fortsettelsen!»

Julia Dudka

Julia har, med sin enorme kunnskap og ekspertise, satt spor i SYSCO gjennom de 6,5 årene hun har jobbet her. I 2020 ble hun kåret til årets SYSCO Tech Superhero, en pris vi gir ut en gang i året til en av våre superhelter.

«Dette er svært velfortjent, gratulerer så mye Julia! Det er gøy å se at vi for andre år på rad har fått en av våre knallgode kvinnelige teknologer på listen over Norges fremste. En viktig kåring – vi trenger flere kvinner i bransjen vår og det gjør vi i SYSCO alt vi kan for å bidra til.»

Dagfinn Ringås, CEO i SYSCO

I SYSCO har vi stort fokus på mangfold generelt, blant annet har vi kollegaer fra over 20 forskjellige nasjonaliteter. I tillegg jobber vi systematisk med å øke kvinneandelen. Dette inkluderer også ledelsen – i løpet av de siste to årene har vi blant annet økt kvinneandelen i toppledelsen fra 0% til 43%. Les om hvordan vi jobber med mangfold i SYSCO her >

Les om SYSCO-kvinnen som ble kåret til en av Norges fremste i 2020 >

Les saken: Fra verdens første programmerer til de fremste tech-kvinnene i Norge >

SYSCO søker flere Tech-kvinner. Se våre ledige stillinger her >

Les mer

Fra hovedkontoret på Lysaker leder Dagfinn Ringås SYSCO, som har et bredt mangfold, med vel 240 ansatte fra 22 land.

Les mer

I SYSCO har vi stort fokus på mangfold generelt, og på å øke kvinneandelen. Derfor digger vi denne kåringen som er i regi av Abelia og Oda-Nettverk.

Les mer

SYSCO er Platinum partner med ODA – Nordens ledende nettverk for kvinner i Tech.

Les mer
Tilbake til toppen