Et solid og superdyktig tek­no­logi­sel­skap spesialisert i energi­sek­to­ren

SYSCO ansatte

Hva skiller SYSCO fra alle de andre leverandørene der ute?

IT blir stadig mer komplekst. For å realisere den digitale gevinsten i virksomheten, trenger du en partner som forstår tre ting: Bransjen din, de etablerte systemene du allerede har, og nye nettsky- og datastrømteknologier. SYSCO har en unik kompetanse på denne kombinasjonen, det er dette vi kaller vårt gylne differensiering triangel. Vi kan snu dine komplekse problemer til enkle og forståelige løsninger.

Energi + IT = SYSCO

For å få realisert den digitale gevinsten i virksomheten, trenger du en partner som både forstår bransjen din, de etablerte systemene du allerede har og nye nettsky og datastrømteknologier. SYSCO har jobbet 15 år i energisektoren og blitt kåret til Årets Oracle Partner åtte år på rad. Vi er i tillegg Microsoft Gold Cloud Partner og har bygget opp tunge fagmiljøer på Azure, AWS, Google Cloud og Kafka. Det er kombinasjon av dette som gjør oss unike. Og gjør oss i stand til å løse IT-flokene dine og få greiene til å funke.

SYSCO Level Hydro

Noen av våre kundecaser

SYSCO har hjulpet NRK med å flytte hele sin Oracle Business Intelligence-plattform i skyen. Les om hvorfor Nordens første Oracle BI-skymigrering ble en suksess.

Les mer

Da Nettalliansen skulle anskaffe nytt kundeinformasjonssystem (KIS) falt valget på SYSCO Connected Energy Hub.

Les mer

Oracle Cloud gir skalerbarhet, driftssikkerhet og forutsigbare kostnader når Validér sanler inn og analyserer data fra 1 million AMS-målere.

Les mer

Les om hvordan SYSCO-konsulentene hjelper Apotek 1, Norges største apotekkjede, med å få medisiner ut til kunderover hele landet.

Les mer
SYSCO Oracle Azure Cloud

Vision

A legend among super-skilled tech heads and energy companies in the Nordics.

Mission

We get up and go to work every day to create digital success stories for our customers.

Strategic goals

Our goal is to build a legendary company that can offer employees meaningful work and create through-the-roof enthusiastic customers.

Har du lyst til å ta en mer detaljert samtale?

Send en kortfattet forespørsel til oss og den mest relevante kontakten vil komme tilbake til deg straks