Hopp til innholdet

For­ret­nings­kon­su­len­ter for olje og gass

SYSCO EnergyX har noen av Norges fremste eksperter på forretningsprosessene innenfor olje og gass. De hjelper deg med å optimalisere, effektivisere og digitalisere dine forretningskritiske prosesser.

SYSCO Level oil gass

Ønsker du full kontroll over alle nøkkeltall fra produksjon til salg, for samtlige operasjoner i hele organisasjonen? Eller at innsamling av data fra alle dine ulike kilder skal gå sømløst og smertefritt? Hadde du hatt nytte av en fullstendig visuell oversikt over hele flyten av hydrokarboner i hele verdikjeden for alle operasjoner?

Alt dette er oppgaver vi løser i SYSCO EnergyX. Avdelingen består av anerkjente konsulenter med gjennomsnittlig 15 års bransjeerfaring og internasjonal erfaring. De gir deg løsningen på alle oppgavene over – gjennom Hydrocarbon Management (HCM) Control.

Dette er HCM Control

HCM Control er et produkt som er bygget siste teknologi på Microsoft Azure plattformen, og gir deg kontroll på alle verdiene for alle operasjonene i hele organisasjonen.

  • forenkler prosessen med å samle inn data
  • samler og gjør tilgjengelig alle nøkkeltall på ett sted
  • visualiserer hele hydrokarbon-verdikjeden og identifiser eventuelle avvik i dataene
  • varsler nøkkelbrukere og forretningsansvarlige når avvik eller feil oppdages i dataene

Vil du ha hjelp til å optimalisere dine prosesser?

Ta kontakt med oss >

Les mer

SYSCO Finans har utviklet verktøyet ePortal, som automatiserer manuelle prosesser knyttet til økonomifunksjonen i energiselskapene.

Les mer

Vi har løsninger som hjelper selskapene med kapitalisering på gjennomførte AMS investeringer gjennom å benytte data for presis innsikt i nettet.

Les mer

Dagens teknologi gjør det mulig å være tilgjengelig 24/7. Hvordan skal din bedrift møte dette? Er det på tide å skaffe seg en digital kundebehandler?

Les mer
Tilbake til toppen