Hopp til innholdet

Fremtidens kundeservice og «Meter – to – cash» for energiselskap

Vi ønsker våre energi kunder hjertelig velkommen til spennende og interessant dag i Oslo 22. oktober.

SYSCO lanserer nå konkrete løsninger knyttet til kundebehandling for Nett og Kraftleverandører. Fremtidens strømleverandører vil ikke kun jobbe med tradisjonelle strømavtaler. Flere energikilder, tjenester og fleksibilitet rulles ut i markedet. Hvordan kan vi håndtere dette i dagens og morgendagens løsninger? – Se mer i vår spennende agenda.

Dette er møteplassen for faglig påfyll og for å dele erfaringer med andre SYSCO kunder.

Hiker enjoying midnight sun during arctic summer, Reine, Lofoten, Norway

Program

11:30-12:30
Lunsj

12:30-15:45
Foredrag

Metering – ett område i sterk utvikling!

SYSCO forteller om sine erfaringer fra kraftmarkedet og hvilke spennende teknologier som treffer dette markedet. Målerdata, IoT, AI og Maskinlæring er bare noen få eksempler.

Slapp av! Du trenger ikke å bruke mye penger på å splitte KIS-databasen

Er du vertikalintegrert og må splitte databasen? Eller er du kraftleverandør og lei av tunge, dyre og komplekse system? Ventetiden er over! SYSCO kan nå levere et system som håndterer kundene, gjør avregningsjobben og ferdigstiller fakturagrunnlaget – i et veldig enkelt og brukervennlig grensesnitt. Få presentasjon og demonstrasjon av hvordan neste generasjon kraftleverandør kan ta skrittet videre inn i fremtiden.

Chatbot - NEI! Virtuell Assistent - JA

SYSCO har laget en Virtuell Assistent modul sammen med Boost.ai. Dette for å kunne gi en skreddersydd løsning til nettselskap og kraftleverandører. Målet er å kunne håndtere rundt 70% av all kundedialog uten manuell støtte. Møt ett av Norges raskest voksende IT startup med store internasjonale ambisjoner og kunder som DNB, Sparebanken1, Storebrand, Telia med mer.
Det blir presentasjon og demo av SYSCO sin energimodul og hvordan virtuell assistent kan forenkle hverdagen.

Er du lei av tunge integrasjonsjobber mellom fagsystem og manuelle arbeidsprosesser?

Fremtiden er full av roboter og nå lanserer SYSCO roboter knyttet til Energi sektoren. Er du lei av tunge integrasjonsjobber mellom fagsystem? Blir kundene og leverandørene frustrert over lang behandlingstid ved forespørsler? Roboter kan bistå med raske og automatiske arbeidsflyter på tvers av dine fagapplikasjoner.

Tilbake til toppen