Hopp til innholdet

Kobler sammen Microsoft og Oracle og sparer kundene for millionbeløp årlig

Kobler sammen Microsoft og Oracle og sparer kundene for millionbeløp årlig

Sysco lanserer skykobling for Microsoft- og Oracle-teknologi, som gjør at kundene sparer millionbeløp årlig i IT-kostnader.

SYSCO får Microsoft og Oracle til å spille på lag med det nye produktet Interconnect. Finansavisen omtalte saken mandag 16.03.2020. Med SYSCOs sterke posisjon som både Oracle- og Microsoft-partner er selskapet blant et av få utvalgte IT-leverandører globalt som har erfaring med å koble sammen Oracle databaser i Oracle-skyen med IT-løsninger som er på Microsofts skyplattform Azure. Interconnect kalles den nye løsningen.

Denne sammenkoblingen var umulig inntil Microsoft og Oracle inngikk et tett samarbeid i 2019, hvor de ble enige om å fysisk koble sammen sine ulike datasentre. Det nye, tette samarbeidet mellom Microsoft og Oracle løser et behov som kundene har hatt i mange år, og gjør det mulig å sette opp en mer moderne, skybasert IT-arkitektur – en plattform for nye og innovative tjenester.

Group CEO Dagfinn Ringås i SYSCO trekker frem tre fordeler med Interconnect:

  1. Kraftig reduksjon av lisenskostnader til support av Oracle-databaser.
  2. Halverer driftskostnader på tjenester som kan skrus av om natten.
  3. Erstatter gammeldagse driftsløsninger som har stor kapitalbinding og uforutsigbare
    kostnader til maskinvare og infrastruktur.

– Våre største kunder innen energi og i andre bransjer, vil spare millionbeløp årlig ved å ta i bruk Interconnect. Løsningen gir med andre ord en kraftig bunnlinjeeffekt fra første dag, sier Dagfinn Ringås.

Les mer om Oracle/Azure Interconnect her >

Få tilgang til fakta-ark “Hvordan koble Oracle Cloud med Microsoft Azure” her >

Se hva Finansavisen skriver om saken 16.03.2020 >

Se PDF fra Finansavisen papiravisen 16.03.2020 >

Les mer

Vi er spesialister på hybride skyløsninger, og skreddersyr den beste kombinasjonen av ulike skytjenester for hver kunde. Sikker drift eller stor fleksibilitet?

Les mer

Hos SYSCO er det konsulentene som er superheltene. Våre konsulenter er eksperter på data, og får tingene til å virke ved å koble sammen ulike teknologier.

Les mer

Sysco hjelper deg å flytte, modernisere og drifte Oracle-løsningene dine i Oracle Cloud og koble dem sammen med Azure, så du får det beste fra begge verdener.

Les mer
Tilbake til toppen