Hopp til innholdet

SYSCO gjør enda et oppkjøp i Sverige

SYSCO gjør enda et oppkjøp i Sverige
  • Automatisering av arbeidsprosesser
  • Visualiseringer som gir bedre beslutningsstøtte 
  • Avanserte analyser 
  • Maskinlæring

Kjøper databaseovervåkingseksperten Upbase AB

SYSCO kjøper 100% av aksjene i det svenske databaseovervåkingsselskapet Upbase AB og utvider med det sin portefølje i det Nordiske markedet ytterligere.

Upbase ble etablert i 2005 og tilbyr kunder i både privat og offentlig sektor 24/7 overvåking, integrasjon og utvikling av driftskritiske database -og informasjonssystemer. Selskapet håndterer flera tusen virksomhetskritiske databaser med 20 ansatte basert i Stockholm.

I SYSCO har vi funnet en perfekt partner. De har samme teknologiske spisskompetanse som oss, og ved hjelp av SYSCOs bredde og pan-nordiske tilnærming rundt både produkt, konsulent og overvåkingstjenester kan vi nå hjelpe både flere og større kunder, og vokse enda raskere i det svenske markedet, sier administrerende direktør i Upbase, Rafael Gonzalez.


Konsernsjef, Dagfinn Ringås og leder for SYSCOs internasjonale virksomhet, Frank Vikingstad her sammen med administrerende direktør for Upbase, Rafael Gonzalez i Oslo

SYSCO følger dermed opp oppkjøpet av det svenske konsulenthuset Upsys i forrige måned, og danske Basecare i fjor, med en ytterligere styrking av den internasjonale virksomheten.

Gjennom oppkjøpet av Upbase styrker vi vår tjenesteportefølje rundt overvåking, integrasjon og utvikling av kritiske database -og informasjonssystemer ytterligere. Eksplosjonen av datamengder de siste årene gjør at vi opplever stor etterspørsel og kraftig vekst rundt dette området, sier konsernsjef i SYSCO, Dagfinn Ringås. Med Upbase på laget kan vi nå tilby kunder i hele Norden et komplett databasetilbud med sikker 24/7 drift, garanterte oppetider, bedre vedlikehold og færre feil, felles kontaktpunkt på tvers av ulike databaseleverandørere og ikke minst mer effektive integrasjoner, analyser og bruk av data gjennom et svært kompetent AI og BI konsulentapparat.

Om SYSCO:
SYSCO sin misjon er å skape digitale suksesshistorier hos kundene ved hjelp av sterk bransjeerfaring og tung spisskompetanse på teknologi. Vi leverer smarte applikasjoner til energibransjen, superdyktige konsulenter, trygg overvåking av forretningskritiske databaser og effektiv drift av IT-infrastruktur.

For å få alle systemer til å virke sammen, trenger kundene en partner som forstår tre ting: bransjen de opererer i, de etablerte systemene de allerede har, og nye teknologier for skylagring og datastrømmer. Det har SYSCO med over 200 spesialister – eller teknologiske superhelter – fra 20 ulike land, fordelt på åtte kontorer i Norge og Skandinavia.

Ferd er selskapets største eier gjennom det norske private equity selskapet, Credo Partners.

Kontaktperson for ytterligere informasjon:

Dagfinn Ringås
Konsernsjef, SYSCO
+47 97 143 146
dagfinn.ringas@sysco.no

Om Upbase:
Upbase finns till «för Informationens skull». Vi har i snart 15 års tid stöttat våra kunder med att få sin informationshantering tillgänglig, effektiv och säker dygnet runt, året om. Sedan starten har vår 24/7 jour har varit i gång i mer än 100.000 timmar i sträck och vi är den enda leverantören i Sverige med vår koncentration av seniora databastekniker och som i ett och samma erbjudande hanterar Oracle, Microsoft och open source databaser oavsett om de är i molnet eller «on-prem».

Kontaktperson for ytterligere informasjon:

Rafael Gonzales
Verkställande direktør, Upbase AB
+46 7 35 191500
rafael.gonzalez@upbase.se

Les hva Finansavisen skriver om saken her:
https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2019/11/10/7470930/nytt-it-oppkjop-i-sverige-for-sysco

Les mer

SYSCO kan ta totalansvar for hele driften av deres IT-plattform. Dette gir en forutsigbar og bekymringsfri IT-hverdag uten uforutsette kostnader.

Les mer

Vi er spesialister på hybride skyløsninger, og skreddersyr den beste kombinasjonen av ulike skytjenester for hver kunde. Sikker drift eller stor fleksibilitet?

Les mer

SYSCO fullførte i forrige uke oppkjøpet av majoriteten av aksjene i Basecare A/S i Danmark.

Les mer
Tilbake til toppen