Bli en av våre teknologiske superhelter!

Dette tilbyr vi deg

SYSCO er et uformelt og akkurat passe stort selskap, med lite byråkrati og høy grad av innflytelse.

Vi drømmer om å bli et sagnomsust tech-selskap i Skandinavia. Med vår ustoppelig kultur og mange gode digitale suksesshistorier, tror vi at vi skal klare det. Har du lyst til å være med på reisen?

 

Mangfoldig miljø
Du får gode muligheter for å utvikle deg faglig og bygge ny kompetanse. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er over 250 spesialister fra 20 land, med stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn. Vi er fordelt over åtte kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Sammen skaper vi digitale suksesshistorier i meningsfulle bransjer.

SYSCO vant pris for mangfold og likestilling, les her  >

Noen av våre ledige stillinger

We are looking for a person to fill one of the most exciting roles in our industry – Chief Product Officer in a global technology powerhouse, specialized in energy…

Les mer

Vi er et ledende miljø innen Business Intelligence og Advanced Analytics som opplever stor etterspørsel etter vår kompetanse og som ønsker å favne om enda flere…

Les mer

Vi er et ledende miljø innen Business Intelligence og Advanced Analytics som opplever stor etterspørsel etter vår kompetanse og som ønsker å favne om enda flere…

Les mer

Har du erfaring som plattformutvikler? Er det viktig for deg å inngå i et godt faglig miljø hvor kontinuerlig læring og kompetansedeling står høyt på agendaen?…

Les mer

Se video med våre superhelter om hvordan det er å jobbe i SYSCO

Se hvordan det er å jobbe i SYSCO

Våre verdier

Energized

We are positive and solution oriented people who bring energy to colleagues and customers every day. This is how we attract the most rewarding assignments and the most dedicated people.

Super skilled

We are black belts in relevant technology, and experts in energy – or have aspirations to become so. This gives us the confidence we need to solve new, complex challenges, and the knowledge required to turn a problem into a digital success story.

Fuzz fighter

We are problem solvers. We are easy to work with and we find clever ways around problems in order to fight our customers daily IT-fuzz.

#MeetOurTeam

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superthelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Daniel!

Les mer

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Ellina!

Les mer

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Ola!

Les mer

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Sven!

Les mer

SYSCOme

SYSCOme er vårt an­satt­pro­gram som viser hva det betyr for deg å være en av våre superhelter. SYSCO er av en perfekt størrelse – stor nok til å ha muskler og passe stor til at akkurat du betyr noe. Vi fremstår som uformelle i den grad at det er kort vei til beslutninger og du har stor mulighet for å påvirke.

Les mer om vårt an­satt­pro­gram

Følg oss på Instagram

“Under kan du lese uttalelser fra noen av våre kollegaer om hvordan det er å jobbe i SYSCO”
Emilia Pliszka, VP HR
Lisa B. Greenquist SYSCO

“SYSCO gir meg muligheten til å jobbe med meningsfylte prosjekter. En av grunnene til at jeg ønsket meg akkurat hit er mangfoldet av mennesker som jobber her, noe som gjør det til en utrolig kreativ og spennende arbeidsplass”

– Lisa B. Greenquist, Utvikler

Runar Vesterheim VP Consulting SYSCO

“I SYSCO har vi et sterkt faglig miljø, vi er flinke til å dele kunnskap og vi jobber kontinuerlig med å bli bedre. Endring er en positiv ting hos oss. For meg er ikke dette bare en jobb, det er et skip på vei mot noe stort, hvor alle ansatte har en viktig rolle og alle betyr noe. Her har vi hårete mål, og vi klarer dem. Dette gir meg motivasjon!”

– Runar Vestrheim, VP Consulting

Ravali Thipparthi Consultant AI and Analytics SYSCO

“I SYSCO får jeg spennende arbeidsoppgaver og god støtte, dette gir meg selvtillit til å ta utfordringer på strak arm”

– Ravali Thipparthi, Consultant AI and Analytics

Francisco Arturo Viveros <francisco Arturo Viveros SYSCO

“Å jobbe i SYSCO har vært en av de beste opplevelsene i mitt yrkesliv. Jeg begynte i selskapet fordi jeg ønsket å ta på meg store utfordringer mens jeg jobbet med et flertalent-team. Jeg har ikke blitt skuffet så langt”

– Francisco Arturo Viveros, Principal Architect

Vi trenger flere problemløsere til jobber med mening

Vi er hele tiden på utkikk etter interessante medarbeidere som vil være med på å gjøre oss bedre. Send oss et spørsmål og vil komme tilbake til deg så fort som mulig!

Emilia Pliszka

VP HR

  • Telefon +47 95005948

EmiliaPliszka, LinkedIn