Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Archana

#MeetOurTeam – Archana

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Archana!

Navn: Archana Suryavanshi
Alder: 35 år
SYSCO-kontor: Haugesund
Stilling: Senior Oracle Konsulent
Kommer fra: India
År i SYSCO:5 år

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Jobbhverdagen min er veldig forskjellig fra dag til dag. Noen dager er spesielt hektiske når det er planlagt vedlikehold på databaser, mens andre dager går ting mye roligere.

Jeg starter alltid dagen med å lese/svare på e-poster for å få oversikt på hva som må gjøres i løpet av dagen, og hva som eventuelt er igjen fra gårsdagen.
Jobben min består av installasjon av software, oppgradering av databaser til ny versjon, patche/oppgradere OS, overvåke systemer, lagre backup på sikkert sted, lage script, databaseytelse og mye mer. På en enkel måte vil jeg si at målet mitt er å sørge for systemene er oppe og kjører 100%, og at det oppstår minst mulig problemer. Det er så mye spennende som skjer, at dagene flyr unna fort.

Les mer om våre tjenester for database overvåking her >

Hvilke teknologier jobber du med?

Jeg har jobbet mest med Oracle-teknologi og litt MS SQL. I løpet av de 5 årene i SYSCO har jeg jobbet mest med A-Z rundt databaser, databaseovervåking og servere.

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Jeg trives veldig godt i SYSCO og alt hva jeg jobber med. Jeg prioriterer å ha ting under kontroll.

Det er alltid gøy å lære noe nytt på jobb. Det er veldig viktig å spørre selv “Hvorfor” og “Hvorfor ikke”, og finne ut årsaken. Det er kjempegøy å jobbe slik.

Archana

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Fleksibilitet!! Du kan velge hvilken teknologi som du er interessert i. Når jeg ser på tiden jeg har jobbet i SYSCO, vil jeg si at disse årene har vært rike på læring, og at jeg alltid har fått frihet til å velge hva jeg ønsker å jobber med. Vi er et lag med superdyktige folk og vi er alltid åpne for å hjelpe hverandre. Vi bygger kompetanse sammen.

Hvilken app bruker du mest, evt hvorfor?

Whatsapp! Jeg kan spørre hvordan familien har det i India og se dem på video og dele bilder. Vi kan vise hva vi gjør og de kan vise hvordan de feirer festivaler. Jeg kan også sende meldinger til kollegaer om det er nødvendig 😊

Hva er din Podcast-favoritt, evt hvorfor?

Norsklærer Karense 🙂 Jeg hører ofte på ulike episoder for å lære meg norsk på ulike nivåer mens jeg gjør husarbeid. Hun snakker om Norge og kulturen her, så jeg har lært meg mye om landet ved å høre på denne podcasten. Jeg synes det er veldig viktig å kunne forstå norsk, og vite mest mulig om kulturen og landet vi bor i.

Hva er ditt favoritt-sitat?

Små seire bidrar til å nå et stort mål!!

Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? Android
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Meldinger
Emoji eller tekst? Begge deler
Scnapchat eller Instagram?Whatsapp 😊

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Den største gleden i livet mitt er at jeg er mamma til to nydelige barn. De holder oss aktive med aktiviteter de skal være med på. Om sommeren vi er ofte ute for å sykle, går på turer for å nyte naturen eller spiller tennis. I fjor vinter begynte vi å dra på skiturer, og sønnen vår har blitt så flink – så nå han gir oss noen gode tips 😊

Vi feirer indiske festivaler her i Norge, og dette er en fin måte å feire kulturen vår på og lære den videre til neste generasjon. Da kler vi oss i fine fargerike indiske klær, lager god mat og har vi gøy sammen.

Det var vinter da jeg kom til Norge, og hele den første dagen snødde det. Andre indiere som hadde kommet til Norge 1 år før meg hadde ikke sett snø før denne dagen, så jeg følte at snøen ga meg et stort “Velkommen til Norge.” Vi dro fra India med 35 grader og kom til Norge og minus 11 grader. Den første dagen kledde jeg på meg fem klesplagg utenpå hverandre … men jeg klarte ikke berge meg fra kulden 😃 Det å komme fra et folkerikt land som India og plutselig skal bo her i Haugesund/Norge om vinteren, når folk sjelden er ute av huset (og med mørke ettermiddager), det hadde jeg aldri sett for meg skulle skje…. Det ble både kultur -og klimasjokk 😃

HAR SPURT om skibilde av familien evt et i festantrekk:)

Tilbake til toppen