Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Frank-Arild

#MeetOurTeam – Frank-Arild

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Frank-Arild!

Navn: Frank-Arild Normanseth
Alder: Godt voksen – fyller rundt tall i sommer og fikk nå en uke ekstra ferie – hint!
Cegal SYSCO-kontor: Forus
Stilling: Rekrutteringsspesialist
Kommer fra: Bor på Rennesøy – Ryfylkes perle
År i Cegal SYSCO:Fast ansatt siden august 2021, og – var innleid i 2 to år før det. Jobbet for Cegal siden år 2000 som leverandør innen rekruttering.

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Organisere tekst til ledige stillinger og publisere disse i tett samarbeid med gode kollegaer i marked- og kommunikasjonsteamet. Vi har faste ukentlige møter, for å planlegge hvilke stillinger som skal ut og hvor vi skal publisere disse. Dagene mine går med til å følge opp søkere og ta imot henvendelser, og avklare med ledere som er ansvarlige for rekruttering og teamet for å organisere og kalle inn til intervjuer.
Teamet vårt stiller og opp på universiteter og skoler for å presentere oss for de unge som er fremtiden vår.  Cegal SYSCO vil gjerne være deres første arbeidsgiver.
Jeg jobber også med å avklare og gjennomføre profiler og referansesjekker, samt å source (lete) etter de kandidatene som ikke alltid vet om oss og våre spennende stillinger.
Vi har et eget dedikert in-house rekrutteringsteam som består av min kollega Anette og meg, og vi utfører rundt 90% av all rekruttering selv globalt.

Se alle jobb mulighetene vi har i Cegal SYSCO nå >

Hvilke teknologier jobber du med?

SAP SuccessFactors / YouCentral er vårt nye globale HR-verktøy og jeg tar sikte på å bli superbruker på rekrutteringsmodulen innen av kort tid. Vi bruker flere andre verktøy også som f.eks LinkedIn hvor vi abonnerer på tilganger for å kunne  lete opp og finne kandidater som ikke alltid selv vet de er på jakt etter ny jobb 😊
Ellers må vi holde oss oppdatert på trender og teknologier for å forstå «stammespråket» ute i avdelingene når de er på jakt etter gode kollegaer.
Alle som jobber med rekruttering i Cegal SYSCO er sertifisert for å kunne gjennomføre rekruttering etter beste praksis, kunne gjennomføre og tolke profiler og gi tilbakemelding på disse. Vi bruker i dag Thomas og Opto, og på referanser bruker vi X-ref som er et globalt avansert AI basert system. Vi har og tilgang til verktøy for å kunne gjennomføre bakgrunnssjekk, og til og med kredittsjekk for spesielle stillinger eller når våre kunder krever det i forbindelse med konsulentoppdrag.

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Å få jobbe med så utrolig mange dyktige og dedikerte kollegaer og ikke minst kandidater!

Frank-Arild

Hva er det beste med å jobbe i Cegal SYSCO?

Alle de fantastiske kollegaene!

Hvilken app bruker du mest, evt hvorfor?

Tidal som spiller musikk i utrolig god lydkvalitet. Her går det går mest i R&B, men og alt fra Dagny/Astrid til gamle klassikere som Elton John og Tina Turner, men også futt,fart og energi til løping, aerobic og spinning.

Hva er din Podcast-favoritt, evt hvorfor?

Oi! Her er det vanskelig å velge bare èn. Så her kommer noe av det jeg hører på:

  • DNA om det nye arbeidslivet
  • Lærende lederskap
  • Ledertaffel – rausere arbeidsliv
  • Historier som endret verden
  • Psykologlunsj og mange fler
  • Gjerne lære noen nye kulturer eller språk

Hva er ditt favoritt-sitat?

«Det er mye bedre å drite seg ut en å dø av forstoppelse»
Liker også det som Pippi sier:
«Det har jeg aldri gjort før så det klarer jeg sikkert»

Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Tidal – best lyd!
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Ja takk – begge deler
Emoji eller tekst? Begge deler
Scnapchat eller Instagram?Instagram

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg ELSKER å reise for å oppleve andre kulturer og folk. Dette savner jeg virkelig!  Har ikke et favoritt-reisemål, men mange: Montrose i Skottland, Cannes, Singapore, Langkawi som er en øygruppe i Malaysia, Kiama  og Woolongong i Australia, og Charleston i South Carolina,USA for å besøke nær familie.
Oppdrett av hund, jakt, apport, trening og utstillinger har vært stor del av livet mitt siden jeg var barn. Jeg kommer fra en hundegal familie i alle generasjoner. Jeg har selv tre franske bulldoger Evita, Kasper og Fabio.

Noe annet gøy som ikke så mange vet om deg?

Jeg ble årets slanker i 2009- Da gikk jeg ned mer enn det dobbelt av det jeg veier nå, og har holdt vekten helt på grammet siden. For å klare dette så er oppskriften å spise lite og ofte, nyte maten, ha et variert kosthold og lage mat fra bunnen. Jeg liker å vite innholdet i det jeg spiser, også handler det selvsagt mye om mengden mat. Derfor spiser jeg meg sjelden helt mett, men unner meg det meste.

Her er vi på tur til Store Skagastøltind i Luster . Jeg elsker å gå i fjellet – gjerne en uke i telt eller benytte turistforeningen sine hytter.
Tilbake til toppen