Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Jonas

#MeetOurTeam - Jonas

Vi har lyst å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Jonas!

Navn: Jonas Rimmereid
Alder: 21 år
SYSCO-kontor: Stord
Rolle: Drifts- og supportkonsulent
Kommer fra: Fitjar
År i SYSCO:3,5 år

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Jeg begynner dagen med en kopp kaffe, så er det morgenmøte med servicedesk teamet. Mye av dagen min går til å løse saker på 1., 2. og 3. linjesupport via vårt IT Service Management system, Jira Servicedesk, som blir brukt for å motta supporthenvendelser fra kundene våre og følge de opp til saken er løst. Her kan det være alt fra problem med pålogging og passord, til mer komplekse saker, som for eksempel feilsøking av tredjepartsprogramvare

Jeg jobber halv dag på servicedesk og halv dag med prosjekt. I prosjektet jobber jeg med migrering av kundene bla energikunder (nettselskap/strømselskap/produksjonsselskap), til ny arbeidsflate. Prosjektet går ut på å flytte de over på ny Citrix arbeidsflate og Windows plattform i vårt hybride datasenter. Citrix er en virtualiseringsteknologi som presenterer arbeidsflate til sluttbrukere/gir deg en Windows arbeidsflate. Dette arbeidet består av konfigurasjon av Citrix, installasjon av programvare og konfigurasjon i Azure.

Du sier at vi flytter kundene til vårt Hybride datasenter, hvilke fordeler vil dette gi kundene våre?

SYSCO tilbyr en hybrid skyløsing. Denne hybride skyen leverer tjenester fra SYSCO sin private sky (SYSCO Cloud), Microsoft sin sky og eventuelle 3. parts skyer som kunden ønsker å inkludere. SYSCO Energy Cloud er en hybrid sky som lar våre kunder kombinere flere eksterne skyleverandører. Med å flytte kundene våre til denne løsningen vi de få en mer moderne arbeidsflate med bedre hastighet og sikkerhet. Kundene ønsker å flytte for å holde seg oppdatert på teknologi som stadig fornyer seg.

SYSCO sin digitale arbeidsflate gir en brukervennlig, sikker og fleksibel tilgang til alle applikasjoner, data og ressurser brukerne trenger i arbeidshverdagen – uansett enhet og hvilken plattform dataene ligger på. Arbeidsflaten kan nåes fra hvor som helst og gir virksomheten fleksibilitet og reduksjon i kostnader.

Les mer om SYSCO Datasenter/IT-plattform her > (denne siden bør oppdateres før vi publiserer)

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Å løse mest mulig saker i vårt supportsystem, og så er det er alltid kjekt når kundene blir fornøyde med jobben du gjør.

Jonas

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Kjekke og flinke kollegaer, stor frihet og fleksibel arbeidsplass! Liker at det er høgt kompetansenivå i SYSCO. En kan enkelt ta opp problemstillinger og det er stor frihet til å løse problem på din egen måte. Jeg liker også at det legges godt til rette for hjemmekontor.

Hva er ditt favorittsitat?

Går det så går det, eller så går det rett til helvete!

Lothepus

Jeg synes sitatet stemmer – man må gjøre det beste ut av situasjonen dersom noe skulle skje.

Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? Android
Itunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Podcast eller Radio? Podcast
Ringe eller sende meldinger? Ringe
Emoji eller tekst? Tekst
Snapchat eller Instagram? Instagram

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg er over gjennomsnittet glad i pizzabakeren. Synes det er veldig god smak på pizzaen og lei av kantinemat 😊 så ja, eg bestiller ofte pizza til kontoret 🙂
På fritiden driver jeg med styrkeløft og følger med på sporten på nettet. Favorittsporten er Styrkeløft og favorittutøveren min er Carl Petter Sommerseth
Utenom dette går det stort sett i gaming. Og da er det Counter Strike Global Offensive (CSGO) det går i.

Tilbake til toppen