Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Magnus

#MeetOurTeam – Magnus

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Magnus!

Navn: Magnus Ørnskar
Alder: 38 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Stilling: Domeneekspert Energi
Kommer fra: Asker
År i SYSCO:7 måneder

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Dagene mine fylles opp med en god kombinasjon av interne og eksterne møter. De interne møtene er som regel 2 ganger daily scrum med utviklerne, samt sprint review og retrospective. I tillegg har jeg businessrelaterte møter med SYSCO Finans. Det blir som regel også noen kundemøter i løpet av uken for markedsanalyse og få inn nye kunder på SaaS løsningen (SYSCO ePortal) jeg jobber med. Kundene våre på dette produktet er hovedsakelig nettselskaper, kraftprodusenter og vann- og avløpsselskaper.

Hvilke teknologier jobber du med?

Jeg jobber ikke med så mye teknologier. Jeg bruker mye Office applikasjonene i tillegg til Microsoft Dev. Ops. for planlegging, utvikling, levering og drift av XX produkt som jeg jobber med. Ellers har jeg brukt mye tid i excel for å lage finansielle modeller, og power point til å lage presentasjoner til kunder og internt.

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Jeg drives av resultater og liker å se at ting på agendaen blir gjort og at det har en positiv effekt for selskapet. Det er gøy å få ansvar og mulighet til å ta egne valg for gjennomføringen og til slutt levere helst over forventninger.  

Magnus

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Akkurat nå er det friheten til å kunne velge hva som er viktigst å jobbe med, og variasjonen i prosjektene og oppgavene jeg jobber med. Akkurat nå jobber jeg som Product Manager SYSCO ePortal hvor jeg har ansvar for å følge opp produktutvikling i tillegg til forretningsutvikling og salg.

Hvordan blir sommerferien din i 2021?

Sommerferien 2021 blir stort sett å være hjemme i Oslo og på jobb. Satser på å reise til utlandet når ting åpner opp mer.

Hva er ditt favorittsitat?

“If you never fail, you’re only trying things that are too easy and playing far below your level… If you can’t remember any time in the last six months when you failed, you aren’t trying to do difficult enough things.”

Artificial intelligence researcher Eliezer Yudkowsky on pushing yourself
Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Hvis jeg må velge, så ringe
Emoji eller tekst? Tekst. En melding kun bestående av emojis blir ganske meningsløs.
Snapchat eller Instagram?Snapchat pga snaps av min datter til familien.

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg er glad i å trene med turn-ringer og kroppsvekt, jogge, svømme, langrenn og hoppe fallskjerm. Nå har jeg ca. 100 fallskjermhopp. Jeg er ikke drevet av adrenalinrushet, men heller det å gjøre noe som er veldig forskjellige fra alt annet i livet mitt, i tillegg til at man blir veldig til stede når man hopper. Jeg liker å lese bøker, for å lære mer og finne inspirasjon til hvordan jeg kan leve livet mitt bedre. En av mine favorittbøker er «A New World» av Eckhart Tolle.  
Jeg spilte Fantasie Impromptu av Chopin på utmatrikuleringen på NTNU for 100+ studenter og hele fakultetet i 2009. Jeg spilte piano noen år da jeg var liten, men sluttet fordi jeg heller ville være ute å leke og spille fotball med venner. Da jeg ble 18 tok jeg opp piano igjen og spilte masse, og holdt det gående gjennom hele studietiden.
Noe ikke så mange vet om meg er at jeg har DNA som er 1.4% Amazonsk urbefolkning, som jeg fikk vite da jeg tok en DNA-test en stund tilbake.

Jeg hopper fallskjerm i Tønsberg fallskjermklubb, dette er fra sommeren 2018.
Tilbake til toppen