Hopp til innholdet

Sparer tid og penger med SYSCOs IT-løsninger

Sparer tid og penger med SYSCOs IT-løsninger

Kragerø Energi opplevde at mange oppgaver tok lenger tid enn nødvendig. Med SYSCO ePortal har de fått en ERP-løsning som gjør arbeidet mer effektivt og økonomien bedre.

Kragerø Energi hadde store utgifter til IT-løsninger og IT-drift. I tillegg hadde de mange systemer å forholde seg, og mange oppgaver var rent dobbeltarbeid. SYSCO har levert en løsning som gjør at alle programmene henger sømløst sammen i én oversiktlig portal. 

Samlet alle datasystemene

Både IT-løsninger og IT-drift er store kostnadsposter for Kragerø Energi. SYSCOs ERP-løsning ePortal integrerer de ulike fagsystemene på en måte som sikrer at alle data bare registreres en gang, samtidig som de kan brukes gjennom alle prosesser. Dette gir utslag på både produktivitet og effektivitet. Selskapet har fått en samlingsplass for informasjon som før var spredd over mange systemer, og har ett sted å forholde seg til for registrering og uttak av data.

Senket IT-utgiftene

Kragerø Energi hadde fire kriterier da de skulle velge IT-leverandør: Pris, kompetanse, soliditet og erfaring fra næringen. Målsettingen var både å øke oppetiden og stabiliteten på de ulike systemene, og å redusere kostnadene. 

SYSCOs kompetanse er i en egen klasse – de leverer ledende IT-tjenester for kraftbransjen.

Geir Elsebutangen, administrerende direktør i Kragerø Energi

SYSCO ePortal er en ERP-løsning utviklet av og for energibransjen. Det kan hente informasjon fra andre systemer, og effektiviserer arbeidshverdagen til de ansatte. ePortal reduserte IT-kostnadene til Kragerø Energi fordi hele løsningen driftes fra SYSCOs egen driftsplattform SYSCO Energy Cloud, og leveres som Software as a Service (Saas).

Les mer

SYSCO ePortal er et sett verktøy som sørger for effektiv informasjonsflyt mellom fagsystemer og ERP-systemetet.

Les mer

SYSCO Finans har utviklet verktøyet ePortal, som automatiserer manuelle prosesser knyttet til økonomifunksjonen i energiselskapene.

Les mer

SYSCO ePortal er en bransjetilpasset ERP løsning utviklet av og for energibransjen

Les mer
Tilbake til toppen