Hopp til innholdet

Hafslund Nett velger SYSCO

Hafslund Nett velger SYSCO

En ting er å finne de rette produktene. Noe annet er å finne en leverandørsom har den rette kompetansen, er god til å følge opp og og kan være enproaktiv partner. Alt dette var viktig for Hafslund Nett da de valgte å inngå en Oracle lisensadministrasjonsavtale med SYSCO.

–SYSCO har lang referanse hos oss. De kjenner bedriften vår og behovene våre. Og ikke minst er de gode til å følge opp og har levert kontinuitet med samme kontaktperson gjennom flere år, sier Per Braadland, Programleader i Hafslund Nett. Spesielt trekker han frem SYSCO som en proaktiv Oracle partner.

–De kommer gjerne med råd og anbefalinger og legger opp til hyppig kontakt og oppfølging. I tillegg tilbyr de tekniske konsulenter etter behov. Dette er med å sikre at vi i Hafslund har en Oracle plattform som er riktig lisensiert og samtidig teknisk optimalisert for fremtiden, sier han.

Avtalen, som går over tre år, medfører årlige gjennomganger av Hafslunds Oracle miljø og i tillegger det kvartalsvise møter. Her drøftes blant annet nye prosjekter som kan medføre en teknisk og kommersiell kostnad. “What If”-scenarier legges til grunn og man tar høyde for “best case” og“worst case”-scenarier.

–I forbindelse med lisensfornyelse har vi flere planleggingsmøter hvor det legges en plan for blant annet utfasing og omfordeling. I tillegg er SYSCO med i all dialog vi har med Oracle, opplyser Braadland.

Les mer

Basecare Discover™ overvåker vår Oracle installasjon og de virtuelle maskinene den kjører på, og sender oss oppdateringer på unormal aktivitet.

Les mer

Want to reduce your costs with your Oracle installations? Read about SYSCO’s License and compliance service.

Les mer

Kragerø Energi brukte mer tid enn nødvendig på mange oppgaver. Med SYSCO ePortal har de fått en ERP-løsning som gjør arbeidet mer effektivt og økonomien bedre.

Les mer
Tilbake til toppen