Hopp til innholdet

Autorisert Regnskapsfører/Avd.leder

Autorisert Regnskapsfører/Avd.leder

Er du autorisert regnskapsfører på jakt etter nye utfordringer? Er du også over gjennomsnittet interessert og engasjert i effektivisering gjennom automatisering og digitalisering, da vil vi at du leser videre! Ønsker du avdelingsleder ansvar? Eller kanskje du er godt fornøyd med å dedikere deg til jobben som autorisert regnskapsfører? Begge muligheter finnes hos oss.

SYSCO Finans, som er et datterselskap av SYSCO, er et innovativt regnskapsbyrå med bred kompetanse innenfor flere ulike bransjer. Hos oss vil du jobbe tett med dyktige folk i en kultur hvor teamarbeid og kundetilfredshet er viktige verdier. Vi er opptatt av å forenkle hverdagen for våre kunder ved å ta i bruk ny teknologi og de beste løsningene.

Les om SYSCO Finans >

Om rollen

Positiv vekst og en økende oppdragsmengde gjør nå at vi er på jakt etter en ny dyktig kollega som vil ha sin arbeidsplass ved vårt avdelingskontor i Ølen. Dine arbeidsoppgaver vil være:

  • Regnskap, lønn og årsoppgjør
  • Rådgiving og støtte til kunder og kollega
  • Etablere gode rutiner for kunden
  • Bistå kundene med digitale løsninger og effektivisere regnskapsprosesser

Om deg

Vi ser etter deg som er Autorisert regnskapsfører og som gjerne har erfaring fra regnskapsbyrå. Det er viktig med gode datakunnskaper, gjerne fra Visma Business. Har du kunnskap og erfaring med andre tilsvarende ERP/økonomisystemer vil det også være interessant for oss. Videre må du motiveres av og bidra til god struktur og målrettet arbeid. Du er analytisk av person og forstår hvordan tallene i et regnskap kan anvendes som styringsverktøy.

I tillegg til din styrke innen planmessighet og faglige kompetanse, er vi interessert i å komme i kontakt med deg som er genuint interessert og engasjert i effektivisering gjennom automatisering og digitalisering. Videre vil det å trives med kundedialog, bidra til godt samarbeid med kollegaer og kompetansedeling være en suksessfaktor i stillingen. Det å gjøre andre kollegaer gode og få de til å lykkes i jobben er noe du brenner for.

Hva får du hos oss?

I tillegg til dyktige kollegaer, faglig utvikling og muligheten til å påvirke egen hverdag står vi på stødig grunn når vi forteller deg at vi har et miljø med fokus på det sosiale. Vi inviterer jevnlig til sammenkomster, her får du det beste fra begge verdener.

Andre goodies du får hos oss:
• God faglig utvikling i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
• Sosiale events
• En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
• Konkurransedyktige betingelser inkl gode forsikringsordninger
• Når grensene åpnes og det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Les saken: Slik skaper SYSCO samhold og kultur når det meste skjer digitalt >

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 260 spesialister fra over 20 land, stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn.

SYSCO er månedens profil i juni hos Haugesundregionen, les artikkelen her >

Hvorfor er det topp å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Arbeidssted: Ølen

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med Daglig leder Madelen V. Knutsson, mobil 99021350 e-post madelen.knutsson@sysco.no

Klar for å søke?

Søknadsfrist: Snarest og senest innen 20. juni
Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen