Hopp til innholdet

Avdelingsleder Cloud & Operations

Avdelingsleder Cloud & Operations

Har du en drøm å få bygge fremtidens moderne IT driftssenter? Synes du er gøy å motivere andre og få muligheten til å videreutvikle et solid team bestående av utrolig dyktige folk? Da er du gjerne vår nye leder som skal drive SYSCO’s Cloud & Operations avdeling i Norge.

Om oss

SYSCO er et solid og svært raskt voksende teknologiselskap, spesialisert i energibransjen og dedikert til å snu komplekse IT utfordringer til digitale suksesshistorier. Med over 250 ansatte og nesten 500 millioner i omsetting er vi et «akkurat passes stort» selskap, med muskler til å gjøre store ting samtidig som vi er lettbente, har lite byråkrati og høy grad av innflytelse.

Vår drøm er å bygge et sagnomsust tech-selskap i Skandinavia med en ustoppelig kultur og sterke verdier. Mangfold er en viktig del av miljøet og vi har spesialister fra over 20 land, med stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn.

Om rollen

Cloud & Operations har ansvar for drift, utvikling, automatisering og strømlinjeforme SYSCO’s IT operations tjenester.

Som leder for avdelingen skal du sørge for gode, stabile og sikre tjenester hos våre eksisterende kunder. Videre skal du profesjonalisere, effektivisere og kontinuerlig forbedre våre prosesser rundt salg og drift av tjenestene våre. Modernisere hybride skydriftstjenester og ivareta god samhandling mellom tjenesteteam på tvers i SYSCO vil også være sentralt i rollen. Du vil også ha fokus på å vinne nye tjenestekunder og anbud.

Du rapporterer til Konserndirektør for Managed Services. Stillingen gir gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere.

Teamet du skal lede er lokalisert fysisk på Stord, så du bør belage deg på å kunne være der 2-3 dager i uken.

Stillingen innebærer tett samarbeid med selskapets øvrige ledelse og salgsapparat i strategiarbeid, tilbudsarbeid og budsjettoppfølging

Hva forventes av deg

Vi ønsker en anerkjent driftsleder eller leveranseansvarlig med solide resultater innen IT Operations-leveranser. Du innehar sterk kompetanse på, og bred erfaring fra moderne hybrid IT drift.

Videre ser vi at du har solid erfaring og track record rundt automatisering og standardisering.

Andre egenskaper vi ser etter hos deg er bl.a;

  • God og tydelig kommunikasjon (internt og eksternt)
  • Kundeorientert, med god empati og forståelse for kundens behov
  • Finner muligheter for forbedringer, og evner å utføre disse
  • Lagspiller med svært gode samarbeidsevner, både med kunde og internt
  • Skriver og snakker flytende norsk og engelsk

Hvorfor er det topp å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med +20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Se video med våre kollegaer og hør hva de sier om å jobbe i SYSCO >

Spørsmål om stillingen?

Kontakt gjerne Ole Roterud, Konserndirektør Energy Solutions, mobil +47 95843266, ole.roterud@sysco.no.

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen