Hopp til innholdet

Avdelingsleder Integration & Development

Avdelingsleder Integration & Development

Ønsker du å være en synlig leder som er god på å skape samhold og engasjement, og vet hva som skal til for å for å bygge et suksessfullt team?

SYSCO snur kompliserte utfordringer til smarte løsninger som skal skape digitale suksesshistorier for våre kunder.

Vi trenger nå en leder som vil få muligheten til å utvikle et faglig sterkt konsulentteam på over 50 medarbeidere og til kontoret vårt på Lysaker.

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 240 spesialister fra 20 land, god aldersspredning og balanse mellom kvinner og menn.

Om rollen

Som leder for Integration & Development (I&D) hos oss vil du jobbe i et uformelt miljø med mange utrolig teknisk flinke kollegaer, med lite byråkrati og høy grad av innflytelse.

Du får ansvar for å vokse og skalere I&D i tråd med selskapets strategi og målsetninger, og levere på eller over finansielle mål i I&D.  Salg for fagenheten og bidra med muligheter på tvers av selskapet vil være viktig, samt sikre solide leveranser, meningsfylt arbeid og fornøyde kunder.

Å utvikle en knallsterk, sammensveiset og mangfoldig avdeling bestående av teknologiske superhelter med høyt engasjement vil stå sentralt i rollen.  Dette skal igjen bidra til å bygge en ustoppelig kultur.

Du rapporterer til VP Consulting og blir en del av et superhelt-team med andre avdelingsledere og teamledere.

Om deg

Du er god på kommunikasjon både internt og eksternt. Du trives godt med å delta aktivt i leveranser ute hos kunder og evner å skape tillitt og knytte sterke relasjoner. For å kunne vokse og skalere I&D er det viktig ha et godt nettverk som er til stor nytte både i rekruttering og salg.

Du har gjerne erfaring med å utvikle forretningsstrategi og å definere smarte mål og sette riktige prioriteter. Er du også god på faget integrasjon og utvikling er det heller ikke feil.

At du fremstår som lagspiller som setter SYSCO først, avdelingen dernest, er sentrale egenskaper vi ser etter.

Du må beherske norsk godt.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med +20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i  Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner. Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Se hva noen av våre kollegaer sier om å jobbe i SYSCO > (nederst på siden)

For mer informasjon om stillingen, spør Runar Vestrheim,  runar.vestrheim@sysco.no / tlf: 952 70 589. Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen