Hopp til innholdet

Azure DevOps konsulent

Azure DevOps konsulent

Ønsker du å være en sentral brikke i alle faser av livssyklusen for programvareutviklingen i et nordisk selskap i sterk vekst? Har du lyst å bli en del av et miljø fullt av teknologiske superhelter? 

Hos oss er det stor pågang og full fart i utviklingen av nye og spennende løsninger for Energibransjen. I den forbindelse ser vi et sterkt behov for å styrke oss med flere teknologiske superhelter.

Vi søker nå en Azure DevOps konsulent som vil bli en del av vår Products-avdeling. Her har vi ansvar for videreutvikling og forvaltning av produktene vi lager, og sørge for at våre løsninger bidrar til å snu komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier for kundene våre.

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 240 spesialister fra 20 land, god aldersspredning og balanse mellom kvinner og menn.

Om rollen

Som Azure DevOps konsulent vil du jobbe i et uformelt miljø drevet av mange teknisk dyktige kollegaer, med lite byråkrati og høy grad av innflytelse.

Du vil være sentral i alle faser av livssyklusen for programvareutvikling som:
• Forskning og utvikling
• Prototyping og detaljert design
• Teknisk dokumentasjon og feilretting

Teknologier og verktøy som du vil anvende vil for eksempel være:
• Linux, Windows
• Kubernetes, Docker, C#
• Terraform
• Git, GitFlow
• Azure DevOps
• Azure (AKS, Active Directory, CosmosDB, Web App, Function App, Service Bus)

Du rapporterer til lederen for Products. Stillingen gir gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere.

Om deg

Du jobber allerede som Azure DevOps konsulent eller har erfaring fra tilsvarende rolle.

Du utmerker deg ved å sette opp en produksjonslinje bestående av svært tilgjengelige og skalerbare Kubernetes-klynger. Har du erfaring med dataplattformen Microsoft Azure og er dyktig innen kontinuerlig integrerings – og automatiseringsverktøy er det noe vi verdsetter høyt.

Du har stor lidenskap for å lære nye teknologier og trives superbra i et utviklende og voksende miljø. Struktur, kunnskapsdeling og at du trives i prosjektteam både som deltaker og pådriver, er noe vi ser etter hos deg.

Du er en lagspiller som evner å kommunisere tydelig, både mot kunder og kollegaer. I tillegg skriver og snakker du flytende norsk og engelsk.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med +20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner. Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid. Arbeidssted er på vårt Oslo-kontor på Lysaker.

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Director of Business Development André Holtan, andre.holtan@sysco.no,
tlf. 93 04 89 03.

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen