Hopp til innholdet

Business Intelligence & Analytics Konsulent

Business Intelligence & Analytics Konsulent

Vil du jobbe med Big Data, Analytics, Internet of Things og Business Intelligence i et inspirerende miljø med svært dyktige kolleger?

SYSCO og vårt datterselskap Bicon er et av de ledende miljøene innenfor dette området i Norden og jobber med noen av de største virksomhetene både innen offentlig og privat virksomhet. Vi har vunnet flere priser for vår kompetanse og deltar i flere ”Customer advisory boards” i Norden og Europa.

Vi ser nå etter deg som kan Tenke stort (Big Data), Lite (Internet of Things), Faktisk (Analytics) og Smart (Business Intelligence),

Med solide og gode fakta kan vi bistå bedrifter til å ta de riktige og viktige beslutningene. Vi ønsker å styrke laget vårt med deg som kan hjelpe oss å utforske og kartlegge den ukjente virkeligheten til våre kunder.

Vi ønsker at du er utdannet Master eller Bachelor med gode resultater, samt ferdigheter innen ett eller flere av områdene og har minimum 1 års erfaring.

  • AI, maskinlæring og robotics (RPA).
  • NoSQL-databaser, relasjonsdatabaser, Hadoop.
  • Avansert analyse ved bruk av Python, R, Apache Spark, RapidMiner eller SAS.
  • Oracle Data Integrator, Alteryx, MS SSIS, SAS, SQL, Hive, Cloudera, Kafka, Data Visualizer, Matillion.
  • Oracle Business Intelligence, Tableau, D3, QlikView, Power BI.
  • Oracle Cloud, Amazon Redshift, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, IBM Bluemix.
  • Datavarehus-arkitektur, informasjonsarkitektur, informasjonsplattformer.

Som person ønsker vi at du er engasjert og viser initiativ. Vi verdsetter at du arbeider effektivt og utnytter din store arbeidskapasitet og tilhørende gjennomføringsevne for å skape resultater for både oss og våre kunder.

Kommunikasjon og skriftlig dokumentasjon foregår både på norsk og engelsk, så det er forventet at du evner å fremlegge dine tanker på en god og forståelig måte. Og et godt humør er en ekstra styrke.

Send oss kopi av din CV sammen med vitnemål/karakterutskrifter og en kort søknad til jobb@sysco.no.

Epost: kjetil.myrseth@sysco.no
Tlf: 480 47 820

Tilbake til toppen