Hopp til innholdet

Business Analyst, Datavarehusutvikler & Rapportutvikler

Business Analyst, Datavarehusutvikler & Rapportutvikler

SYSCO søker 10 nye teknologiske superhelter som vil jobbe med Business Intelligence og Datavarehus.

Vi er et ledende miljø innen Business Intelligence og Advanced Analytics. Vi opplever stor etterspørsel etter vår kompetanse og ønsker å favne om flere dyktige og hyggelige mennesker. Vi trenger deg som vil være med og utvikle våre kunder og som vil være en del av et miljø der vi bygger hverandre opp og skaper god energi.

Du som finner deg til rette i vårt miljø er enten super skilled, eller veldig motivert for å bli det. Du er en problemløser og du bryr deg om kunder og kollegaer.

Hos oss er det stor pågang og full fart i utviklingen av nye og spennende løsninger. I den forbindelse har vi et sterkt behov for å styrke oss med flere teknologiske superhelter innen følgende områder:

Business Analyst

Vi trenger deg som kan gjennomføre gode samtaler og workshops sammen med våre kunder. Du må i tillegg til å ha forståelse for økonomi og økonomitermer også lett kunne sette deg inn i hva som er de viktigste driverne for våre kunder. Din forståelse av hva som kan oppnå med riktig bruk av teknologi gjør deg i stand til å foreslå løsninger som utvikler kunden til å bli mer konkurransedyktig og bærekraftig. I tillegg til disse egenskapene, må du også kunne bidra i en eller flere av rollene under.

Datavarehusutvikler

Det er en stor fordel om du har erfaring med datavarehusutvikling innen Oracle eller Microsoft. Du har erfaring med et eller flere ETL/ELT verktøy og har meget god kunnskap om SQL som spørrespråk. Du kjenner til datavarehusmetodikk, masterdatastyring, datakvalitetsprinsipper og de forskjellige lagene i et datavarehus. Du forstår hvordan vi utvikler løsninger som ivaretar personvern og krav som f.eks følger av GDPR. Og du er vant til å jobbe i team.

Rapportutvikler – Power BI og OBIEE/OAC

Du er den som gir våre kunder innsikt i sine data. Du henter dine data fra datavarehus eller andre kilder, og presenterer disse gjennom verktøy som Power BI eller OBIEE/OAC. Du forstår lett hvordan kunden ønsker sine data presentert. Du er god i SQL som spørrespråk, og evt andre relevante spørrespråk.

For alle stillinger gjelder det krav til norsk-kunnskaper.

Om SYSCO

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 280 spesialister fra 20 land, god aldersspredning og balanse mellom kvinner og menn.

På FNs verdensdag for kulturelt mangfold i 2021 ble SYSCO kåret til det beste mellomstore, norske selskapet i forhold til likestilling og mangfold av Equality Check og CARE >

Om rollen

Du vil utvikle dine kompetanser innenfor et meget sterkt team.

I disse rollene vil du:

  • Jobbe tett med våre kunder fra kravspesifisering til utvikling og forvaltning.
  • Du vil sette deg inn i kundens behov og jobbe i team med andre konsulenter.
  • Du vil jobbe med utvikling av datavarehus og/eller rapporter og dashboard fra de ledende teknologileverandørene Microsoft og Oracle. Det meste av våre oppdrag skjer på Cloud-plattform.
  • Du vil sammen med oss bidra til å forme og bygge videre på et ledende miljø i Norge innen Datavarehus og rapportering.

Om deg

Du er faglig sterk og blir engasjert av å lære deg nye ting. Du syns det er spennende å jobbe med og rundt teknologier fra Microsoft og Oracle. Du henter energi ved å jobbe i teams med gode kolleger og i å skape verdi for kundene våre. Du holder deg oppdatert på det siste innen teknologi, og deler gjerne av din kompetanse.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Andre goodies du får hos oss:

  • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
  • Sosiale events
  • En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
  • Utfordrende og varierte prosjekter
  • Gode forsikringsordninger
  • Når grensene åpnes og det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Director of AI & Analytics Geir Thorrud,  Geir.Thorrud@sysco.no,
Mobil +4795774823

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen