Hopp til innholdet

Business Analyst EnergyX

Business Analyst EnergyX

Er du en som brenner for å skape og levere verdi til kundene våre? Høres det spennende ut å få muligheten til å bygge den neste generasjonen av smarte løsninger for den viktigste næringen vi har i Norge?

SYSCO er et selskap i rask vekst og vi søker flere kloke hoder til å utvikle smidige løsninger til våre kunder.

Høsten 2019 gikk SYSCO i gang med en satsing på utvikling av lettbente, moderne og skybaserte verktøy som understøtter og videreutvikler de verdier olje- og gasselskaper har opparbeidet i sine tunge industrielle fagsystem, og for å bidra i satsingen disse selskapene gjør på banebrytende fornybare teknologier.

Siden oppstarten har vår fremoverlente avdeling vokst allerede med 12 personer, og med den overveldende responsen vi har fått fra markedet på våre produkter og tjenester ønsker vi minst å doble dette antallet i 2021.

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfylte bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene våre.

Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 200 spesialister fra 20 land, stor aldersspredning og god balanse mellom kvinner og menn.

Om rollen

Som konsulent hos oss vil du jobbe i et team hvor hovedfokuset er å forstå kundens prosesser og utfordringer, og å være med i utforming av nye løsninger gjennom dialogdrevet innovasjonsarbeid.  Du vil lede prosesskartlegging og drive endringsledelse hos våre kunder.

Stillingen gir gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere.

Om deg

Du ønsker en jobb hvor hovedfokuset er å være en aktiv rådgiver for å skape verdiutvikling innenfor både gamle og nye teknologiområder for noen av de største energiselskapene i verden.

Du må like teamarbeid, men håndterer fint å jobbe selvstendig ute hos kunder.

Du er gjerne ung, åpen, nysgjerrig og ambisiøs og har virkelig lyst til å bygge den neste generasjonen av smarte løsninger for den viktigste næringen vi har i Norge.

Vi ønsker gjerne deg som er skarp i hodet, fremoverlent og klar for nye utfordringer, og som drives av å være med å skape noe helt nytt.

Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk, og har gjerne lyst til å dra utenlands for kortere eller lengre perioder.

Innehar du spesiell kompetanse på en eller flere av olje- og gassektorens forretningsområder, og i tillegg har erfaring med integrasjons-, analyse- eller datadrevne prosjekter, er det et pluss.

Arbeidssted vil være Stavanger eller Haugesund.

Spørsmål om stillingen? Spør Frode Wågen: frode.wagen@sysco.no / tlf. 977 87 412 eller

Marius Fornæss: ulf.marius.forness@sysco.no / tlf. 900 41 717.

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no

Tilbake til toppen