Hopp til innholdet

Cloud Integration Architect

Cloud Integration Architect

Bli med å bygge Norges beste integrasjonsteam? Er du kjent for din ekspertise innen skyteknologi og motiveres av å få systemer til å snakke godt sammen?  Har du lyst å jobbe med din lidenskap innen moderne integrasjon og arkitektur i et spennende selskap, med bredt mangfold – som vokser kraftig? Ja? Da er vi en match!

Vi ser etter deg som i likhet med oss jobber med fuzz-fighting hvor vi bistår kundene våre med å snu kompliserte utfordringer til smarte løsninger. Søker du et uformelt miljø med super skilled, through-the-roof engasjerte kollegaer, innflytelse og gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere? Da bør du lese videre.

Hos oss får du mulighet til å påvirke hva slags prosjekter du deltar i, slik at du kan utvikle deg i den retningen du vil. Vi beundrer hverandres styrker og deler av vår kompetanse – vårt mangfold bidrar videre til å gjøre oss til et sterkere team hvor vi komplimenterer hverandre.

Om rollen

Vi er et ledende miljø innen integrasjon og skytjenester og vi søker deg som brenner like mye for dette som oss. Vår integrasjon og utviklingsavdeling har 60 konsulenter som har sin lidenskap innenfor dette. Ettersom integrasjon er nøkkelen til suksess med skytjenester er dette et av våre hovedfokusområder. Vi har allerede det beste teamet på Oracle integrasjon og vi er godt i gang med å bygge opp Microsoft og Open source miljøene. Derfor trenger vi flere dyktige konsulenter med erfaring på Microsoft plattform.

Vi ser etter deg som har erfaring med:

 • Utarbeidelse av arkitektur for integrasjoner
 • Etablering av kommunikasjon mellom on-premises og Microsoft Azure  
 • Veiledning av yngre konsulenter
 • Innføring, opplæring og utrulling av ny teknologi.
 • Utprøving av ny teknologi og dokumentasjon av anbefalt fremgangsmåte

Om deg

For deg er det en selvfølge å følge med på den teknologiske utviklingen. Du holder deg oppdatert, bidrar aktivt i tekniske diskusjoner og veivalg. Videre sørger du for at retningslinjene og valgte løsninger er i tråd med kundens IT-strategi. Du er en god sparringspartner for teamets medarbeidere og hands-on på teknologien. Du er faglig sterk og blir engasjert av å lære deg nye ting. Du syns det er spennende å jobbe med og rundt teknologier fra Microsoft. Du henter energi ved å jobbe i team med gode kolleger og bygge kompetanse hos yngre konsulenter. Dine kommunikasjonsevner er upåklagelige – du bygger gode relasjoner og felles forståelse ved et transparent, enkelt og tydelig språk, både med kollegaer og kunder. Du skriver og snakker flytende norsk og engelsk.

Av tekniske kompetanse ser vi gjerne at du har kjennskap og erfaring med:

 • Azure Logic Apps
 • API Management
 • Service Bus
 • Event Grid
 • Evt. on-premises integrasjonsløsninger

Hva får du hos oss?

I tillegg til dyktige kollegaer, faglig utvikling og muligheten til å påvirke egen hverdag står vi på stødig grunn når vi forteller deg at vi har et miljø med fokus på det sosiale. Vi inviterer jevnlig til sammenkomster, her får du det beste fra begge verdener. Friday Lunch Learning, og Tech-talks gir oss alle et spennende læringsmiljø. Når anledningen byr seg, kombinerer vi også disse med god mat og drikke. Andre goodies du får hos oss:

 • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
 • Sosiale events
 • En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
 • Gode forsikringsordninger
 • Når grensene åpnes og det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Les saken: Slik skaper SYSCO samhold og kultur når det meste skjer digitalt >

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid. Arbeidssted er til vanlig på vårt flotte kontor på Lysaker.

Om oss

SYSCO er et solid og svært raskt voksende teknologiselskap, spesialisert i energibransjen og dedikert til å snu komplekse IT utfordringer til digitale suksesshistorier. Med 270 ansatte og nesten 500 millioner i omsetning er vi et «akkurat passe stort» selskap, med muskler til å gjøre store ting samtidig som vi er lettbente, har lite byråkrati og høy grad av innflytelse. Vår drøm er å bygge et sagnomsust tech-selskap i Norden med en ustoppelig kultur og sterke verdier. Har du lyst til å være med på det?

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Direktør, Integrasjon & Utvikling, Anders Borchsenius, mobil: 47 01 45 37, e-post: anders.borchsenius@sysco.no

Klar for å søke?

Send din søknad til jobb@sysco.no.

Arbeidssted: Lysaker

Tilbake til toppen