Hopp til innholdet

Cloud Integration Architect

Cloud Integration Architect

Bli med å bygge Norges beste integrasjonsteam? Er du kjent for din ekspertise innen skyteknologi og motiveres av å få systemer til å snakke godt sammen?  Har du lyst å jobbe med din lidenskap innen moderne integrasjon og arkitektur i et spennende selskap, med bredt mangfold – som vokser kraftig? Ja? Da er vi en match!

Vi ser etter deg som i likhet med oss jobber med fuzz-fighting hvor vi bistår kundene våre med å snu kompliserte utfordringer til smarte løsninger. Søker du et uformelt miljø med super skilled, through-the-roof engasjerte kollegaer, innflytelse og gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere? Da bør du lese videre.

Hos oss får du mulighet til å påvirke hva slags prosjekter du deltar i, slik at du kan utvikle deg i den retningen du vil. Vi beundrer hverandres styrker og deler av vår kompetanse – vårt mangfold bidrar videre til å gjøre oss til et sterkere team hvor vi komplimenterer hverandre.

Arbeidssted: Oslo

Om rollen

Vi er et ledende miljø innen integrasjon og skytjenester og vi søker deg som brenner like mye for dette som oss. Vår integrasjon og utviklingsavdeling har 60 konsulenter som har sin lidenskap innenfor dette. Ettersom integrasjon er nøkkelen til suksess med skytjenester er dette et av våre hovedfokusområder. Vi har allerede det beste teamet på Oracle integrasjon og vi er godt i gang med å bygge opp Microsoft og Open source miljøene. Derfor trenger vi flere dyktige konsulenter med erfaring på Microsoft plattform.

Vi ser etter deg som har erfaring med:

 • Utarbeidelse av arkitektur for integrasjoner
 • Etablering av kommunikasjon mellom on-premises og Microsoft Azure  
 • Veiledning av yngre konsulenter
 • Innføring, opplæring og utrulling av ny teknologi.
 • Utprøving av ny teknologi og dokumentasjon av anbefalt fremgangsmåte

Om deg

For deg er det en selvfølge å følge med på den teknologiske utviklingen. Du holder deg oppdatert, bidrar aktivt i tekniske diskusjoner og veivalg. Videre sørger du for at retningslinjene og valgte løsninger er i tråd med kundens IT-strategi. Du er en god sparringspartner for teamets medarbeidere og hands-on på teknologien. Du er faglig sterk og blir engasjert av å lære deg nye ting. Du syns det er spennende å jobbe med og rundt teknologier fra Microsoft. Du henter energi ved å jobbe i team med gode kolleger og bygge kompetanse hos yngre konsulenter. Dine kommunikasjonsevner er upåklagelige – du bygger gode relasjoner og felles forståelse ved et transparent, enkelt og tydelig språk, både med kollegaer og kunder. Du skriver og snakker flytende norsk og engelsk.

Av tekniske kompetanse ser vi gjerne at du har kjennskap og erfaring med:

 • Azure Logic Apps
 • API Management
 • Service Bus
 • Event Grid
 • Evt. on-premises integrasjonsløsninger

Hvorfor jobbe hos oss?

Vi har et internasjonalt teknologimiljø og er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vårt team består av råe teknologer og spesialister med lang erfaring innen digitalisering og modernisering i energisektoren, samtidig som vi også jobber med andre industriers utfordringer. Vi er representert i et bredt spekter av fagmiljøer og med konsulenter som holder foredrag på blant annet KafkaSummit, HashiTalk, JavaOne og Oracle Open World.

Vi er nå over 700 ansatte fordelt på kontorer i åtte land og vil omsette for rundt 1,4 milliarder kroner i 2021. Det er viktig for oss å være små nok til å beholde smidighet, fleksibilitet og nærhet til kundene, og samtidig være store nok til å ta nye, større og spennende prosjekter. Vi er i vekst og posisjonerer oss for å bli en global aktør og en solid og profesjonell teknologipartner for våre kunder.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet SOS-Barnebyer sitt prosjekt Digital Village. I dette prosjektet bistår vi SOS-Barnebyer i jobben med å tette det digitale gapet, og gi marginaliserte barn og unge like muligheter gjennom teknologi. Vi har et stort mangfold med over 30 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Hva mer kan vi friste med?

 • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
 • Fleksibilitet i arbeidshverdagen, for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.
 • Sosiale events
 • Utfordrende og varierte prosjekter
 • Gode forsikringsordninger
 • Når det er tid for ferie, kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Om oss

I SYSCO står vi opp hver dag for å snu komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier. Nå fusjonerer vi med Cegal, og nye digitale suksesshistorier skal skrives. En perfekt match – vi går sammen for å skape et ledende, globalt teknologiselskap for energisektoren og blir en sterk bidragsyter for å drive frem det grønne skiftet.

Energi-industrien har et stort behov for å løse helt nye utfordringer slik at de kan levere energi på nye og bærekraftige måter. Her spiller teknologibransjen en helt avgjørende rolle. Med lettfattelig og moderne programvare, konsulenttjenester i verdensklasse, samt leveranse av sikre og stabile skytjenester skal vi bidra til å finne løsninger på mange av bærekraftsutfordringene. Vil du være med oss på denne reisen?

Les om hvordan SYSCO jobber med bærekraft >

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Direktør, Integrasjon & Utvikling, Anders Borchsenius, mobil: 47 01 45 37, e-post: anders.borchsenius@sysco.no

Tilbake til toppen