Hopp til innholdet

Cloud Solution Architect

Cloud Solution Architect

Er du en som brenner for å hjelpe kunder med å finne smidige og effektive løsninger? Motiveres du av å påvirke hvordan løsningene bygges og er samtidig over gjennomsnittet interessert i det nyeste innen teknologien? Da ønsker vi å høre fra deg!

Vi ønsker å styrke vårt team med en dyktig Cloud Solution Architect, som i likhet med oss jobber med fuzz-fighting hvor vi bistår kundene våre med å snu kompliserte utfordringer til smarte løsninger.

Vi kan by på et godt faglig og sosialt miljø og står på stødig grunn når vi forteller deg at vi har stor takhøyde og fokus på kunnskapsdeling. Vi inviterer jevnlig til sammenkomster: Friday Lunch Learning og Tech-talks gir oss alle et spennende læringsmiljø.
Det skjer mye spennende hos oss om dagen og vi vokser kraftig – vil du vokse med oss?

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 270 spesialister fra over 20 land, stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn. Avdelingen Cloud & Operations er lokalisert på Stord og har ansvar for drift, utvikling, automatisering og strømlinjeforme SYSCO’s IT operations tjenester.

Om rollen

Som Cloud Solution Architect hos oss vil du jobbe i et uformelt miljø og i et inkluderende team bestående av teknisk dyktige kollegaer. Hos oss er det lite byråkrati, alle stemmer blir hørt og man har høy grad av innflytelse. Du vil jobbe i et driftsteam og ha ansvar for å designe, etablere og drifte eksisterende og fremtidige sky løsninger. Du vil bli en del av vår Cloud & Operation avdeling og i rollen vil dine arbeidsoppgaver hovedsakelig gå ut på:

 • Ansvar for utvikling av avdelingens skystrategi
 • Ansvar for design og implementasjon av retningslinjer og standarder samt bidra med videreutvikling av gjeldende arkitekturprinsipper
 • Ansvar for design og implementering (hands-on) av skyløsninger for avdelingen
 • Kvalitetssikring av løsningsforslag vil være sentralt i tillegg til å kunne omsette IT strategi til konkrete krav og retningslinjer
 • Du vil fungere som skyrådgiver til våre kunder
 • Deltagelse i ulike prosjekter og kundeleveranser

Du rapporterer til avdelingsleder for Cloud & Operations. De fleste i avdelingen er lokalisert fysisk på Stord, men arbeidsstedet ditt kan gjerne være på et annet SYSCO kontor. Du bør belage deg på å være noe tilstede på Stordkontoret, spesielt ved oppstart.

Andre goodies du får hos oss:

 • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere
 • God faglig utvikling i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
 • Sosiale events
 • En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
 • Gode forsikringsordninger
 • Når grensene åpnes og det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Om deg

For deg er det en selvfølge å følge med på den teknologiske utviklingen. Du holder deg oppdatert og bidrar aktivt i tekniske diskusjoner og veivalg. Videre sørger du for at retningslinjene og valgte løsninger er i tråd med kundens IT-strategi. Du er en god sparringspartner for teamets medarbeidere og hands-on på teknologien. Vi ser for oss at du har erfaring med DevOps og infrastructure-as- code, samt innsikt i sikkerhetsutfordringer ved skybaserte Azure-løsninger (SaaS, PaaS, IaaS). Din dybdekunnskap innen IT-arkitektur er anerkjent, og din styrke finner vi i din teknologisk innsikt som synes i diskusjoner også om andre fagområder innen IT.

Kompetanse rundt on-premise infrastruktur og migrering av disse er en fordel, det samme gjelder kjennskap til ISMS ISO 27001.

I tillegg til overnevnte ser vi etter deg som jobber like godt selvstendig som i team. Videre har du gode kommunikasjonsevner og bygger gode relasjoner med kollegaer og kunder. Du skriver og snakker flytende norsk og engelsk.

Hvorfor er det topp å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med Jan Edvard Hystad, mobil: 41 66 65 36 eller Nils Andreas Myhre, mobil: 91 57 41 95

Klar for å søke?

Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen