Hopp til innholdet

DevOps konsulent

DevOps konsulent

Er du utdannet innen IT, er engasjert, brenner etter å sette deg inn i ny teknologi og ønsker å gjøre en forskjell? Ser du på deg selv som løsningsorientert og positiv til å ta nye utfordringer? 

Vi vokser i et raskt tempo og ser et sterkt behov for å profesjonalisere og effektivisere prosessene våre samtidig som vi klarer å holde fokus på å bli et sagnomsust selskap i Norden.

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 200 spesialister fra 20 land, stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn.

Om rollen

Som DevOps konsulent hos oss vil du jobbe i et uformelt miljø drevet av mange teknisk dyktige kollegaer, med lite byråkrati og høy grad av innflytelse.

Du vil ha ansvar for drift av våre og kundenes skytjenester og automatisere oppgaver relatert til skytjenester. Planlegging, oppsett og overvåking av logger og logganalyser er sentrale arbeidsoppgaver.

Videre vil tuning av skytjenester samt holde kontroll på kostnadene av komponentene som er i bruk være viktige områder du skal jobbe med.

Du rapporterer til lederen for Cloud & Operations. Stillingen gir gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere.

Om deg

Du jobber allerede som programvareutvikler og/eller administrator av IT-systemer og kan vise til solide resultater.

Struktur, kunnskapsdeling og at du trives i prosjektteam både som deltaker og pådriver, er noe vi ser etter hos deg.

Du er en lagspiller som evner å kommunisere tydelig og med empati, både mot kunder og kollegaer.  Du har relevant utdannelse fra høyskole/universitet/fagskole, inngående kunnskap om Microsoft Azure og kjennskap til script-verktøy som Powershell/Azure CLI og ARM Templates. I tillegg skriver og snakker du flytende norsk og engelsk

Hvorfor er det topp å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med +20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Spørsmål om stillingen? Børge Kvamme: borge.kvamme@sysco.no / tlf. 952 72 943.

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no

Tilbake til toppen