Hopp til innholdet

Digital sikkerhetsarkitekt

Digital sikkerhetsarkitekt

Er du en løsningsorientert og selvstendig sikkerhetsarkitekt som er motivert til å bidra til å bygge Norges teknologiske superhelter innen Cybersecurity. Arbeidet med digital sikkerhet utgjør en viktig del av sikringen av samfunnskritisk infrastruktur. SYSCO har stort fokus på digital sikkerhet og det er derfor vi nå starter en avdeling innen Cybersecurity.

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer.

Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 240 spesialister fra 20 land, stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn.

Om deg

Du jobber som sikkerhetsarkitekt innen sky og applikasjonssikkerhet, identitets og tilgangssikkerhet, nettverkssikkerhet eller sikkerhets governance. Du er god på kommunikasjon både internt og eksternt. Du trives godt med å delta aktivt i leveranser ute hos kunder og evner å skape tillit og knytte sterke relasjoner. For å kunne vokse og skalere Cybersecurity er det viktig ha et godt nettverk som er til stor nytte både i rekruttering og salg.

Du har gjerne erfaring med å utvikle forretningsstrategi og å definere smarte mål og sette riktige prioriteter.

At du fremstår som lagspiller som setter SYSCO først, avdelingen dernest, er sentrale egenskaper vi ser etter.

Du må beherske norsk godt.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med +20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner. Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Se hva noen av våre kollegaer sier om å jobbe i SYSCO  (nederst på siden)

Arbeidssted er på vårt Oslokontor på Lysaker.

Spørsmål om stillingen? Spør Johan Lundström: johan.lundstrom@sysco.no / tlf. 97711172

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no

Tilbake til toppen