Hopp til innholdet

Direktør AI & Analytics

Direktør AI & Analytics

Er du en knallgod leder som får dine ansatte og selskapet til å blomstre?  I tillegg har du et genuint engasjement  i å skape verdi av data? 

Da har vi drømme-rollen for deg, som leder av vår AI & Analytics avdeling med ca 30 medarbeidere kan du bidra til å skape et sagnomsust SYSCO.

 

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 240 spesialister fra 20 land, god aldersspredning og balanse mellom kvinner og menn.

Om rollen

Avdelingen AI & Analytics (AI & A) leverer konsulenttjenester innen det å skape verdi av data gjennom tjenester som eks. data engineering, datasjøer, datavarehus, informasjonsarkitektur, datakvalitet, kontekstualisering, BI, analyser, data science, maskinlæring og kunstig intelligens.

Som leder av AI & A vil du jobbe i et uformelt miljø med mange utrolig flinke kollegaer, med lite byråkrati og svært høy grad av innflytelse.

Du får ansvar for å vokse og skalere AI & A i tråd med selskapets strategi og målsetninger. Det innebærer bl.a. områder som salg, å bidra til solide leveranser og fornøyde kunder og ikke minst sikre en meningsfylt og utfordrende arbeidshverdag for alle dine medarbeidere.

Sentralt i rollen er å bygge en ustoppelig kultur gjennom å utvikle en knallsterk, sammensveiset og mangfoldig avdeling bestående av teknologiske superhelter med høyt engasjement.

Du rapporterer til VP Consulting og blir en del av et superhelt-team med andre avdelingsledere og teamledere.

Om deg

Du er en dyktig leder som evner å skape resultater og samtidig se og bygge dine ansatte. Du har god innsikt i fagområdet avdelingen leverer på, og kan sammen med fageksperter sette retning for videre vekst og utvikling. Dyp fagekspertise kan erstattes av at du skaper dynamikk og engasjement i teamet for å sette denne retningen.

Riktig og god kommunikasjon er utrolig viktig, både internt og eksternt. Dette er et område du virkelig er solid på. Du trives godt med å «være på ballen» og sikre gode leveranser ute hos kunder og evner å skape tillitt og knytte sterke relasjoner med kunder. For å kunne vokse og skalere AI&A er det en stor fordel å ha eller evne til raskt å skape et godt nettverk som er til stor nytte både i rekruttering og salg.

At du fremstår som lagspiller som setter SYSCO først, avdelingen dernest, er sentrale egenskaper vi ser etter.

Du må beherske norsk godt.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med +20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner. Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid. Arbeidssted er på vårt Oslo-kontor på Lysaker.

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Konserndirektør Consulting Runar Vestrheim, runar.vestrheim@sysco.no,
tlf 95 27 05 89.

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen