Hopp til innholdet

Domeneekspert Energi

Domeneekspert Energi

Har du erfaring fra energibransjen og ønsker å jobbe med å skape digitale suksesshistorier i en meningsfull bransje? Vi er i kraftig vekst, og søker flere kloke hoder til å utvikle vår produktavdeling.

Om oss

SYSCO er Skandinavias mest spesialiserte leverandør av teknologi til energisektoren og vi satser hardt på lettbente applikasjoner. Med stor kunnskap og lang erfaring med bransjens verdikjede og mulighetene som ligger i å ta i bruk ny teknologi, bidrar vi til å øke gevinsten av digitalisering hos kundene våre.

Ved å snu problemer til løsninger, er vi med på å skape digitale suksesshistorier for mer enn 80 selskaper og organisasjoner over hele verden, både innenfor produksjon, transport og salg av energi.

Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er over 270 spesialister fra 20 land, stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn.

Om rollen

Som Domeneekspert i Energy Solutions vil du jobbe i et uformelt miljø med mange teknisk dyktige kollegaer, med lite byråkrati og høy grad av innflytelse.

Du vil være med på å utvikle skalerbare og innovative industriløsninger for energisektoren og bidra til vekst gjennom forretningsutvikling og salg mot energikundene våre.

For å lykkes er det viktig å forstå kundenes behov og utfordringer og å snu disse til produktmuligheter gjennom SYSCO sin produktutviklingsmetodikk.

Proaktiv kundeoppfølging er en av suksesskriteriene i denne rollen. Du vil ha mulighet til å påvirke SYSCO sin produktsatsning gjennom vårt Product Review Board hvor vi beslutter hvilke produkter vi skal satse på.

Om deg

Du har erfaring fra å ha jobbet i eller med energibransjen, du kjenner bransjen godt og har et etablert nettverk. Du ser muligheter og evner gjøre de om til digitale suksesshistorier for våre kunder. Du kommuniserer godt og du evner å lytte til kundens behov og utfordringer. Du har gode samarbeidsevner, positiv energi og et tankesett som problemløser.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med +20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner. Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Se hva noen av våre kollegaer sier om å jobbe i SYSCO  (nederst på siden)

Arbeidssted er på vårt Oslokontor på Lysaker.

Spørsmål om stillingen? Spør Ole Roterud: ole.roterud@sysco.no / tlf. 958 43 266

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no

Tilbake til toppen