Hopp til innholdet

Erfaren prosjektleder med teknisk tyngde

Erfaren prosjektleder med teknisk tyngde

Er du en erfaren prosjektleder som kan motivere og rådføre andre, og levere komplekse prosjekter på tid, kost og kvalitet? Vi ser etter deg som har solid prosjektledererfaring og som ønsker å være en sentral ressurs i å styrke SYSCO på prosjektområdet og dele av din kompetanse med oss.

I SYSCO får du muligheten til å forme prosjektlederrollen din og bidra med din erfaring og kunnskap dirkete inn i organisasjonen. For oss er det viktig at en prosjektleder sikrer en god kunderelasjon og kvalitet i prosjektleveransen fra start til slutt.

Om SYSCO

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er over 250 spesialister fra 20 land, god aldersspredning og balanse mellom kvinner og menn.

Om rollen

Vi ser etter deg som i likhet med oss jobber med fuzz-fighting hvor vi bistår kundene våre med å snu kompliserte utfordringer til smarte løsninger. Videre trenger vi deg som vil være med og utvikle våre kunder og som vil være en del av et miljø der vi bygger hverandre opp og skaper god energi. Vi søker derfor deg som er engasjert i det du holder på med og nysgjerrig på nye ting. I interne og eksterne prosjekter vil dette stå sentralt i rollen:

 • Etablere og kvalitetssikre prosjektoppstart
 • Oppfølging av prosjekter og sørge for fremdrift
 • Levere prosjekter av høy kvalitet fra A til Å
 • Tett dialog og forventningsstyring mot kunden
 • Forstå kunders behov og følge disse frem mot leveranseslutt
 • Fungere som bindeledd mellom utviklere og kunde
 • Se sammenheng mellom behovet som skal løses, teknologivalg og estimat

Om deg

Som prosjektleder i SYSCO må du drives av utfordringene som følger med å lede kompliserte utviklings- og moderniseringsprosjekter. Du må kjenne fallgruvene og ha nok erfaring til å vite hvordan du manøvrerer deg utenom. Det å være en dyktig lagspiller og inneha den gode evnen til å sette deg inn i kundens behov står sentralt i rollen. Dette vil du gjøre i dialog med kunden og selvfølgelig teamet – suksessen skaper vi sammen. Vi ser etter deg som er:

 • Senior prosjektleder og kan vise til minimum 7 års erfaring
 • Har drevet flere komplekse IT-prosjekter, gjerne utviklingsprosjekter
 • Har bakgrunn som enten utvikler, arkitekt eller lignende
 • Har god kunnskap om prosjektmetodikk og ser helheten fra avtaleinngåelse til prosjektslutt
 • Har god kommersiell teft og god til å levere rett verdi både til kunde og prosjektet

I tillegg til overnevnte ser vi for oss at du har erfaring fra konsulentvirksomhet og gjerne innenfor energidomene. Du jobber strukturert, er ryddig og ser verdien av god og effektiv dokumentasjon. I SYSCO jobber vi med et mangfold av kunder. Derfor er det viktig at du kommuniserer forståelig både med tekniske og ikke-tekniske personer. Du må beherske norsk, både skriftlig og muntlig.

Hvorfor er det topp å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Andre goodies du får hos oss:

 • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
 • Sosiale events
 • En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
 • Gode forsikringsordninger
 • Når grensene åpnes og det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Se video med våre kollegaer og hør hva de sier om å jobbe i SYSCO >

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Department Director/Project manager Maria Forsberg Kristoffersen på maria.forsberg.kristoffersen@sysco.no

Klar for å søke?

Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen