Hopp til innholdet

Front-end utvikler & UI/UX Designer

Front-end utvikler & UI/UX Designer

Ønsker du å skape morgendagens brukeropplevelser sammen med oss i SYSCO? Vi vokser! Vil du vokse med oss?

Vi i Team front-end opplever stor etterspørsel etter vår kompetanse, dermed søker vi dyktige, initiativrike og løsningsorienterte Front-end utviklere og UI/UX Designere med på vår reise. Motiveres du av å jobbe kreativt sammen med et tverrfaglig team for å løse viktige utfordringer i spennende prosjekter? Da må du lese videre!

Vi kan by på et godt faglig og sosialt (for tiden digitalt) miljø, og muligheten til å videreutvikle deg ved å jobbe med dyktige og engasjerte kollegaer. Vi vet at ingen utviklere er like, og at alle har sine styrker innenfor forskjellige områder. Er din superpower det eksepsjonelle øye for design? Eller er du den som briljerer i en av de mange JavaScript rammeverkene som finnes? Vi gir deg mulighet til å påvirke hva slags prosjekter du deltar i, og hva slags roller du har i dem, slik at du kan utvikle deg i den retningen du vil. Vi beundrer hverandres styrker og deler av vår kompetanse – vårt mangfold bidrar på den måten til å gjøre oss til et sterkere og komplimenterende team.

Om rollene

Vi ser at vår suksess kommer av samarbeid og involvering på tvers av fagmiljøer. Derfor ser vi for oss at du er en som liker ansvar og selvstendighet, men samtidig er en lagspiller. Du setter pris på et arbeidsmiljø som preges av gode relasjoner og samarbeid – og her er du en aktiv bidragsyter. Du liker å inspirere, og la deg bli inspirert. Er du med oss? Da lurer vi på om du vil bli med på å påvirke vår reise, og bidra til at vi styrker oss innen følgende områder?:

Frontend-utvikling:
Er du en erfaren front-end utvikler vekker du helt klart vår interesse. Men vi ønsker også å komme i kontakt med deg som kjenner deg igjen i beskrivelsen junior. Er dette noe du kjenner deg igjen i, da vil vi helt klart høre fra deg:

 • God erfaring og kan vise til arbeid innenfor ett av disse rammeverkene: Angular, React, Vue eller Svelte
 • God erfaring med og dyp kunnskap om JavaScript (ES6 og høyere)
 • God erfaring med HTML/CSS
 • Erfaring innenfor Git, NPM, Agile og REST

I tillegg til overnevnte ser vi etter deg som er engasjerende og motiverende. Du har gode kommunikasjonsevner og skaper felles forståelse ved et transparent, enkelt og tydelig språk, og du kommuniserer godt på norsk og engelsk. Som oss liker du du å løse problemer, ikke oppgaver. Vi vil påstå at vi har en god humor, men det er opp til deg å bedømme – vi ser uansett frem til å bli kjent med ditt bidrag her.

UI/UX design:
I tillegg til å søke front-end utviklere ser vi også etter deg som kan utfordre oss på design. Her vil ditt engasjement, erfaring og imponerende kompetanse få god plass til å forme og bidra til at vårt team utvikles ytterligere. Er det noe du vil bli med på? Ja? Da håper vi du tar med deg:

 • Erfaring med å bygge vakre design for diverse brukergrensesnitt i Figma eller lignende verktøy
 • Utstrakt forståelse for brukeropplevelser og hvordan dette henger sammen med design.
 • Erfaring med CSS/SASS
 • Kunne designe og levere wireframes, user stories, user journeys, mockups, og prototyper som er optimalisert for en bred gruppe enheter og brukergrensesnitt

Og ikke nok med det. Du imponerer oss ved å være aktivt deltakende i det å skape et UI/UX sentrert miljø og en gjennomtenkt utviklingsprosess. Videre er du kjent for ditt inkluderende vesen og gode samarbeidsevner, du jobber tett med front-end utviklerne og sammen skaper vi design av høy kvalitet. Sist, men ikke minst, du er aktiv innenfor ditt fagfelt og alltid oppdatert på de nyeste UX trendene og teknologiene – og nyvunnet læring deler du med glede!

Hva får du hos oss?

I tillegg til dyktige kollegaer, faglig utvikling og muligheten til å påvirke egen hverdag står vi på stødig grunn når vi forteller deg at vi har et miljø med fokus på det sosiale. Vi inviterer jevnlig til sammenkomster, her får du det beste fra begge verdener. Tech-talk og workshops gir oss alle et spennende læringsmiljø. Når anledningen byr seg, kombinerer vi også disse med god mat og drikke. Andre goodies du får hos oss:

 • 60 timer med betalt kompetansebygging i året (minimum)
 • Fritt valg av utstyr, Macbook Pro, Windows, iPad (for de som trenger det), mm.
 • God faglig utvikling i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
 • Sosiale events
 • En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
 • Utfordrende og varierte prosjekter

Les saken: Slik skaper SYSCO samhold og kultur når det meste skjer digitalt >

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid. Arbeidssted er til vanlig på vårt flotte kontor på Lysaker.

Hvem er vi?

SYSCO er et solid og svært raskt voksende teknologiselskap, spesialisert i energibransjen og dedikert til å snu komplekse IT utfordringer til digitale suksesshistorier. Med over 250 ansatte og nesten 500 millioner i omsetning er vi et «akkurat passe stort» selskap, med muskler til å gjøre store ting samtidig som vi er lettbente, har lite byråkrati og høy grad av innflytelse. Vår drøm er å bygge et sagnomsust tech-selskap i Norden med en ustoppelig kultur og sterke verdier. Har du lyst til å være med på det?

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Direktør, Integrasjon & Utvikling, Anders Borchsenius, mobil: 47 01 45 37, e-post: anders.borchsenius@sysco.no

Klar for å søke?

Send din søknad til jobb@sysco.no.

Arbeidssted: Lysaker

Tilbake til toppen