Hopp til innholdet

Frontend-utvikler Haugesund

Frontend-utvikler Haugesund

Motiveres du av å være en del av et godt faglig miljø og muligheten til å videreutvikle deg ved å jobbe med dyktige kolleger og spennende kundeprosjekter? Er du som oss, og syns det er spennende å jobbe med Angular, React eller Vue? Da må du lese videre!

Vår avdeling for Application Development i Haugesund ser etter deg som er engasjert og åpen for nye erfaringer. Søker du et uformelt miljø med “through-the-roof” engasjerte kollegaer, innflytelse og gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere? Da er vi en match for deg!

Om oss

SYSCO er et solid og svært raskt voksende teknologiselskap, spesialisert i energibransjen og dedikert til å snu komplekse IT utfordringer til digitale suksesshistorier. Med over 270 ansatte og nesten 500 millioner i omsetning er vi et «akkurat passe stort» selskap, med muskler til å gjøre store ting samtidig som vi er lettbente, har lite byråkrati og høy grad av innflytelse. Vår drøm er å bygge et sagnomsust tech-selskap i Norden med en ustoppelig kultur og sterke verdier.

Hva møter du i rollen?

Som Frontend-utvikler hos oss vil du få høy grad av innflytelse og mulighet til å påvirke. Ditt engasjement, erfaring og kompetanse vil få god plass til å forme og bidra til at vårt team utvikles ytterligere. Sammen skal vi jobbe kreativt og tverrfaglig for å løse viktige utfordringer i spennende prosjekter. Vil du bli med på denne reisen med oss?

Sammen med et sterkt og kompetent team vil du utvikle webløsninger av høy kvalitet, og levere gode brukeropplevelser for kunder i meningsfulle bransjer hvor du følger prosjektene fra idè til implementering.

Vi vet at ingen utviklere er like, og at alle har sine styrker innenfor forskjellige områder. Vi gir deg mulighet til å påvirke hva slags prosjekter du deltar i, og hva slags roller du har i dem, slik at du kan utvikle deg i den retningen du vil. Vi inviterer til jevnlige sammenkomster i teamet der vi byr på både faglige workshops og sosiale events.

Hvem er du?

Vi ser at vår suksess kommer av initiativ, samarbeid og involvering på tvers av fagmiljøer. Derfor ser vi etter deg som liker ansvar og selvstendighet, men samtidig er en lagspiller. Du setter pris på et arbeidsmiljø som preges av gode relasjoner og samarbeid – og her er du en aktiv bidragsyter. Du liker å inspirere, og la deg bli inspirert. Som Frontend-utvikler og konsulent i SYSCO vil du ha en sentral rolle i våre prosjekter, og vi ser for oss at dette er noe du kjenner deg igjen i:

 • Erfaring med Anguar, React, Vue, eller lignende
 • God erfaring med JavaScript
 • God erfaring med HTML/CSS
 • Erfaring innenfor Git, NPM, Agile og REST
 • Aktiv innenfor ditt fagfelt og alltid oppdatert på de nyeste trendene og teknologiene – og nyvunnet læring deler du med glede.

I tillegg til overnevnte ser vi etter deg som har gode kommunikasjonsevner og skaper felles forståelse ved et transparent, enkelt og tydelig språk – og du kommuniserer godt på norsk og engelsk. Som oss liker du du å løse problemer, ikke oppgaver. Vi vil påstå at vi har god humor, men det er opp til deg å bedømme – vi ser uansett frem til å bli kjent med ditt bidrag her også!

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Hva får du hos oss?

Vi kan by på svært dyktige kollegaer, faglig utvikling og muligheten til å påvirke egen hverdag. Vi inviterer jevnlig til sammenkomster, her får du det beste fra begge verdener. Tech-talk og workshops gir oss alle et spennende læringsmiljø. Når anledningen byr seg, kombinerer vi også disse med god mat og drikke.

Andre goodies du får hos oss:

 • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
 • Sosiale events
 • En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
 • Utfordrende og varierte prosjekter
 • Gode forsikringsordninger
 • Når det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med Director of Application Development Christian Veigner,  christian.veigner@sysco.no, mobilnr +4748147550

Arbeidssted: Haugesund

Tilbake til toppen